Hiim Torjussen tilbake i Viking – Ryger

Hiim Torjussen tilbake i Viking

Vi ønsker Eirik Hiim Torjussen velkommen tilbake til Viking. Med det er en «ekte viking» tilbake i den mørkeblå drakta. Eirik er klar til kampen mot Stavanger i morgen.

Eirik er en ekte Viking som har spilt i mørkeblått fra første dag. Han forlot Viking til fordel for Sandnes når vi rykket ned til 2. div- Etter et år i lyseblått har turen gått til Ålesund og studier på politiskolen. Håndballen holdt han vedlike ved spille for Spjelkavik. Som nyutdannet politi har turen gått først til Mandal og nå til Egersund hvor han skal sørge for lov og orden i «okka by».


Lysten på håndball er fortsatt tilstede og det var derfor svært gledelig at Eirik igjen er tilbake der han startet sin karriere. Vi har en lang vårsesong foran oss og med corona lurende i kulissene er det å ha en bredde i stallen viktig både for å ha flere å spille på i kamper, men også for å få flere og høyere kvalitet i treningshverdagen.

Vil du se Eirik og resten av Vikinglaget i derbyet mot Stavanger kan du sikre deg billett i viking håndball appen og på viking.woow.no