Poengløse hjem fra Trondheim – Ryger

Poengløse hjem fra Trondheim

Et skadeskutt Rygerlag var poengjakt i Trondheim, i 40 minutt førte vi kampen men derfra og ut var det bomstopp og hjemmelaget vant komfortabelt 34-26 etter fullstendig måltørke i avslutningen av kampen.

Odne startet kampen bra på sin gamle hjemmebane. Men når vi falt sammen ble også jobben bakerst vanskelig. Foto Hans Lie.

Vi reiste til Trondheim med redusert tropp, Andreas og Jonas er ute med skade, mens Mike har vært syk. Når Ferdinand også må hive inn håndkle på kampdag så hvilte mye ansvar på de resterende. Selv med forfallene så var det stort håp om poeng og i innledningen av kampen så det lyst ut. Riktignok fungerte ikke 7 mot 6 spillet vårt like godt som tidligere og vi ble straffet hardt for våre feil. Men heldigvis var ikke Melhus heller vassere enn at vi førte i kamprotokollen. På det meste med 4 mål som ble knappet inn til to til pause.

Vi starter godt og går raskt opp igjen i en 4 målsledelse og det ser lyst ut. Men som i flere andre kamper denne sesongen så faller vi sammen når det skal avgjøres. Kampens siste kvarter får bare gås forbi i stillhet, som mot Bergsøy slipper vi motstander inn i kampen og overlater manesjen til vertskapet som kan gjøre som de vil.

O6 modellen Gaston fikk sine første minutt mot Bodø. I dag ventet mye spilletid og han noterte seg også for sine første mål. Foto: Svein Erik Fylkesnes

Dette ble et skritt tilbake etter den flotte kampen mot Bodø. Nå venter en lang og tung hjemreise før vi i morgen må begynne å se fram til kampen mot Falk Horten neste lørdag.