Vi skal revansjere oss mot Viking TIF – Ryger

Vi skal revansjere oss mot Viking TIF

Det holdt ikke helt inn søndag mot et godt Follolag og ikke minst en målvakt som gjorde livet surt for oss. Allerede onsdag kl 18.00 er det ny avgjørende kamp når Viking TIF kommer til Stavanger Idrettshall. Med seier her er vi tilbake i førersetet om den ledige kvalikplassen. Vi skal gi alt, vi håper du vil heie oss fram fra tribunen, Vi trenger all støtten vi kan få.

Jonas med BB sist mot TIF. Onsdag er han klar til kamp igjen

Viking TIF innledet play offen med en sterk hjemmeseier mot Follo. De spilte en svært god førsteomgang og selv om Follo kom tilbake og kjente lukten av poeng så klarte bergenserne å ro seieren i land.

Viking TIF er lag som svinger stort i sine prestasjoner. De har en av de bedre spillerstallene i divisjonene og de har et lag som har fått spilt sammen ei tid og legg til at de har rutinerte spillere i flere posisjoner så er det en ny kamp der vi må levere en god prestasjon om poengene skal være igjen i Stavanger.

Det blir spenning og dramatikk i 2 x 30 minutt onsdag. Hvem treffer på taktikken, hvem treffer på dagsformen?
Foto Hans Lie

I årets seriekamper står vi med en seier og et tap mot TIF. Vi møtte de i vår svake periode i høst borte og etter en jevn førsteomgang ble vi overkjørt i andre omgang og måtte reise poengløse hjem. I hjemmekampen i mars vant vi en fortjent seier etter å ha ledet i store deler av kampen. Nå er alt dette historie. Onsdag er det laget som klarer å få fram sin beste prestasjon som vil kunne bokføre inn 2 poeng på konto i en play off som vil leve helt inn til siste minutt er spilt.

Vi trenger din støtte på tribunen og håper du tar turen til Stavanger Idrettshall og vil heie oss fram.

Trondur var god sist mot TIF. Onsdag må han og Vikinglaget levere en ny god prestasjon om det skal bli poeng