1 måned igjen – slik blir sesongavslutningen – Ryger

1 måned igjen – slik blir sesongavslutningen

Allerede torsdag er det kamp i Stavanger Idrettshall mot OSI (kampstart 17.30). Dette er den første av 4 gjenstående seriekamper, en serie som avsluttes med bortekamp mot Sandefjord 10. mai. Innimellom dette skal flere av våre unggutter gjennom et sluttspill i Lerøy første helga i mai.

Etter en solid kamp i Horten har vi grep om 5. plassen. Falk er laget som kan vippe oss ned fra den plassen, men med seieren palmesøndag har vi to poeng og innbyrdes oppgjør å gå på. Den luka skal vi holde inn, skal vi klare det må vi vinne våre to hjemmekamper og så håper vi på å være med og påvirke hvem som skal rykke opp med å ta en skrell som kan lage vei i vellinga i opprykk striden.

Andreas med to gode kamper mot Falk og Follo.
Foto Trine Nessler Wichmann

Foruten OSI er Nøtterøy det andre laget vi skal møte på hjemmebane. De to gjenstående kampene på bortebane er mot Bergen og Sandefjord, to lag som kjemper en innbitt kamp om opprykk og kvalifiseringsplassene. Dessverre er ikke vi med i denne kampen, men det vi skal i allefall gjøre vårt for at både Sandefjord og Bergen må levere på sitt beste for å ta poeng.

Lars Henrik er klar for sesongavslutningen. Satser på 4 kamper uten skader og sykdom for kantspilleren som spiller i Rygerdrakt også neste år.
Foto Trine Nessler Wichmann

Men først og fremst handler det om å levere på et stabilt nivå over flere kamper. Det er stabiliteten og store svingninger i prestasjonene som har ført oss til den 5. plassen vi nå har, nå får vi en fin mulighet til å legge et grunnlag inn mot neste sesong. De siste kampene har to unggutter fått mer tillit. Herman som er på utlån fra ØIF har vist fram skuddarmen og Andreas har fått vist noe av det potensiale som bor i han og blitt vår toppscorer og bestemann mot både Follo og Falk.

Vi er takknemlig og glad for alle som støtter oss i tykt og tynt på tribunen. Vi håper å se dere også i rundens siste to kamper, første mulighet allerede torsdag kl 17.30.