10 sekunder som vil huskes – Ryger

10 sekunder som vil huskes

Vi har lenge drømt om mer oppmerksomhet fra media og at Stavanger igjen skal bli en håndballby som blir lagt merke til. Målet er at det skal skje gjennom gode sportslige prestasjoner. Etter onsdagens håndballdrama har vi fått en smakebit over hvor lite som som skal til før ting tar av i media. De siste 10 sekundene gav oss mer oppmerksom enn det vi har hatt tilsammen de siste 5 årene.

Denne scoringen til Helgi var helt etter boka.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Onsdagen kamp mot FyllingenBergen ble en underholdende, spennende og dramatisk kamp med en avslutning som ikke stoppet etter 2×30 minutt.
Etter en intens kveld i Stavanger Idrettshall så har diskusjonen fortsatt på sosiale medier. Den startet med at Rasmus Boysen, eks Elverum og håndbalkjenner nr 1 med følgere i hele Europa, delt et klipp fra vår kamp. TV2 fulgte opp med sak der også de hentet klippet fra de dramatiske sluttsekundene. Dermed rullet de siste 10 sekund av oppgjøret rundt i de mange hjem.

Foruten vi to involverte klubber har en rekke håndballpersonligheter vært ute og kommentert. Her er noen få utvalgte.

Fyllingen har selvfølgelig rett til å protestere. Det som er mer patetisk er at Viking trekker inn Fair Play. Liten tro på at protesten fører til noe, men det er viktig å sette fokus på delegatene. Der har vi en LANG vei å gå.
«Emil Midtbø Sundal (Bækkelagets toppscorer»

Kjipt av Viking står med en haug av spillere på banen, men det har jo absolutt ingenting å si for utfallet av kampen
«Anders Røe», (Haslum)

Umiddelbart er det observatøren og dommerens job at sørge for, at det er det rigtige antall spillere på banen etter en time-out. Så jeg tror i hvert fald ikke det kan gå in under usportslig optræden
«Rasmus Boysen». Fredricia og håndballikon (eks Elverum)

Støtter Rasmus Boysen. Dommerne har sikkert lært etter dette at de må telle over antall spillere på banen før de setter igang. Gjør det til en vane.
«Kjersti Arntsen» Tidligere toppdommer

Sånn kunne vi fortsatt å sakse klipp fra twitter og andre sosiale kanaler.

59 minutt og 50 sekund av kampen er lite omtalt, kun de siste 10 sekund.
Her er Ole Andre i aksjon.
Foto: Hans Lie

For vår del er det nå frihelg og mens det spilles 5 kamper i Rema 1000 ligaen er vår neste kamp onsdag borte mot Haslum før ØIF Arendal venter hjemme neste søndag.

Iflg det vi har registrert har Fylllingen nå sendt saken videre. For vår del er vi ferdige med kampen, vi fikk med oss et poeng og forholder oss til det. Om det blir ny kamp tar vi det som det kommer. Nå er det Haslum som gjelder.