#11 fortsetter i Rygerdrakta – Ryger

#11 fortsetter i Rygerdrakta

Vi er svært glad for at Lars-Henrik har signert for et nytt år. Bergenseren har allerede 5 år bak seg her i Stavanger og med sine unge alder til tross nå blitt en av kontinuitets bærerne i klubben. Med gode holdninger og en god lagspiller så er Lars-Henrik også en viktig bidragsyter utenfor banen.

Lars Henrik i velkjent driv.
Foto Hans Lie

For Lars-Henrik har årets sesong har vært preget av mange småskader og det er derfor gledelig nå å se at den pliktoppfyllende og gode lagspilleren nå har stabilisert seg og fått kontroll med det som har holdt han ute fra flere kamper i år. 5 sesonger i Stavanger og en smakebit av Rema 1000 liga i den spesielle coronasesongen har gjort at spill i Rema 1000 ligaen fortsatt er et mål for bergenseren.

Det passer fint med Rygers ambisjoner, målet er at vi igjen kan løfte oss opp til Rema 1000 ligaen.

Lars Henrik sier dette om grunnen til at han blir med videre
Jeg ønsker å være med videre på Ryger-prosjektet der det er masse potensiale. Det tar tid å bygge klubb og kultur og jeg vil ta del i dette. Håper Stavanger-publikummet fortsetter å støtte og løfter oss opp til et nytt nivå.


Trener Morten sier dette om hvorfor han svært gjerne ville ha med Lars-Henrik videre:
Hygen er en kulturbærer i Ryger. Han er en foregangsmann i trening, der siden jeg kom til klubben har han alltid utvist en lojalitet og ordentlighet i sine handlinger over for meg og klubben. Det på trods av personlig og resultatmessig motgang, har Hygen altid har vært urystelig i sine verdier og ønske om at komme tilbake og bidra – Noe jeg verdsetter! Det er her tale om en spiller jeg forventer spiller Rema 1000 liga i nermeste fremtid, selvfølgelig helst i en Ryger drakt. Hygen har haft en turbulent sesong, hvor småskader på rekke har forhindret han i at finne en fast rytme i sit spill. Men når vi sammen finner den, har han et toppniveau der er vanskelig at fine likt i 1. div.