13 spillere til øverste liga på 3 år – Ryger

13 spillere til øverste liga på 3 år

Det er svært gledelig at Trym fortsetter håndballkarrieren i Bergen etter at kjærligheten sørget for at han forlot Stavanger. Med det blir han den 13. spilleren som har tatt steget fra Viking/SIF/Ryger opp i eliteserien de siste 3 årene.

La det være helt klart, vårt mål er å komme i den posisjon at vi spiller i øverste liga og at spillere som kommer til Stavanger for å utvikle seg blir værende. At vi har et utviklende og godt håndballmiljø og at flere klubber ser til Stavanger når nye spillere skal rekrutteres tar vi som et sunt og godt tegn på at det vi holder på med er rett. Her er 13 flotte ambassadører som vi siste 3 årene har hatt gleden av å bli kjent med i Stavanger Idrettshall som nå spiller i en toppliga.

Kjartan Johansen gikk fra Viking til Ønnered, nå spiller han i Bækkelaget, som han her på bildet forsøker å overliste. Foto: Hans Lie
Samson og Sebastian. Samson spiller idag i Bækkelaget, Sebastian tok turen til moderklubben Bergen før veien videre gikk til Sverige og spill i den svenske eliteserien for Hallby.
Foto Trine Nessler Wichmann
Helgi forlot oss etter fjorårssesongen og spiller nå i Kristiansand, her blir han lagkamerat med Trondur.
Foto Hans Lie

Morten Joakim Pedersen forlot SIF til fordel for Sandnes før denne sesongen. Nå fortsetter han karrieren i den svenske eliteserieklubben Aranäs. I Sverige møter han en annen tidligere lagkamerat. Jonas Jensen tok turen fra SIF til Halden og ble hentet til nyopprykkede AMO rett over jul.

Som vanlig er våre naboer lengre syd hissige på grøten og alltid på utikk etter våre spillere. Kjetil, Herman og Robart vil ikle seg den lyseblå drakta neste sesong.

Foto Hans Lie

Jesper er den siste i rekken ut når han nå skal i aksjon for Nærbø.
Foto Hans Lie.