2000 reflekser delt ut til 6 samarbeidsklubber – Ryger

2000 reflekser delt ut til 6 samarbeidsklubber

Bruk refleks, det kan aldri sies nok. Siste uka har vi satt fokus på refleksbruk og våre spillere har besøkt våre 6 samarbeidsklubber og delt ut 2000 Ryger reflekser til barn og unge som i høstmørke skal ferdes til og fra hallene. Vi har sammen med Trygg Trafikk vært på TV vest og sendt budskapet ut til de mange hjem.  Takk til Stavanger Parkering for å sette refleksbruk på dagsorden. Ekstra gøy er det å kunne benytte seg av kortreiste reflekser fra Jæren Industripartner, norges eneste produsent av reflekser. Tilrettelagt arbeid er viktig.

Initiativet om å spre budskapet om refleks kom fra Stavanger Parkering som i lang tid har jobbet med å øke refleksbruken. Visste du at ca 40 % av de voksne benytter refleks når de ferdes ute i mørket? Tallene viser at fokus på refleks ikke kan sies ofte nok.
Se innslaget på tv vest (åpen sak)

https://video.tvvest.no/disse-lager-refleksen-din?source=spot%3a72237847

Foran denne sesongen har vi inngått samarbeid med 6 lokale klubber. Brodd, Midtbygden, Forus og Gausel, Hundvåg, Stavanger IF og Mastra. Målet med samarbeidet er at vi sammen skal løfte både topp og bredde, et samarbeid vi i Ryger setter stor pris på. Det var derfor kjekt at vi kunne sende spillerne ut til disse klubbene med reflekser. Noen selfies og autografer ble det også. Her er Robart som gjester Tau Aktivitetshus. 

«Robart var godt tatt i mot av en haug av begeistrede unger med mange gode (og noe morsomme) spørsmål! Takk for at dere arrangerte den kule stunten 🙂 De gleder seg veldig til å se Ryger spiller nå!»

Midtbygden IL

På Hundvåg var det Jesper, Sindre og Hermann som hadde tatt turen. Også her var det godt med barn tilstede og reflekser og selfier ble delt ut på rekke og rad.

Til Mastra var det Trym som hadde fått oppgaven. Denne kvelden var det J14 i hallen og han fikk delt ut både reflekser og gode råd før de skulle ut i dyst.

Også på Mastra ble besøket godt mottatt

Tusen takk til Trym som stilte idag, reflekser ble delt ut til både små og store som hadde møtt opp på kamp og refleksens dag. Autografer ble skrevet på håndballsko, flasker, reflekser og mobiler til stor glede for spillerne. Topp med pep talk med j14 før kamp – kom gjerne igjen – en flott representant for klubben

Mastra

I går ble siste klubben besøk når Steffan og Kristian var på Storhaug og besøkte Brodd, klubben i nabolaget til skolen de jobber på til vanlig.