3 kamper utsatt – Ryger

3 kamper utsatt

I dag skulle vi møtt Nærbø til lokaloppgjør. Som kjent er denne kampen utsatt, det er også kampene mot Bækkelaget 7. februar og Haslum 14. februar. Første terminfestede kamp er nå borte mot Fyllingen 21. februar. Så vil de kommende dager vise om den spilles som oppsatt eller om denne også utsettes.

Det så veldig lyst ut i høst. Ingen smitte i noen herreklubber, vi fikk avviklet 16 seriekamper og hele cupen før VM pausen nå i januar. Vi var i gang med vaksinasjon og så dukket det altså opp et mutert virus som gjorde at idretten og store deler av østlandsområdet havnet tilbake der vi var for et lite år siden.

Scott og Rasmus har måtte endre sine planer når 3 kamper nå i første omgang er utsatt.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Nå er det altså stopp for seriespill i første omgang til 15.02. Det betyr at sesongen utvides og vil bli avsluttet senere enn det som den opprinnelige terminlista sa. Det er ingen enkel jobb å få på plass de utsatte kampene. I tillegg til usikkerhet om vi får starte opp igjen med kamper 15. februar så skal det også tas hensyn til E-cup deltakelse og til landskamper, herunder karantener etter utenlandsopphold.

Spillerne har fått trent som normalt hele januar og hadde forberedt seg godt inn mot lokaloppgjøret mot Nærbø når kampen på kort varsel ble utsatt. Det eneste positive med utsettelsen er at vi forhåpentligvis igjen kan ha 200 tilskuere når kampen spilles på et senere tidspunkt.