3. strake borteseier – Ryger

3. strake borteseier

Vi tar vår 3. strake borteseier og den første seieren i ROS Arena. Vi leder stort sett hele kampen, men et innsatsfylt hjemmelag gav aldri opp og stresset oss til siste slutt. Vi har nå fått en god start på sesongen med 9 poeng av 10 mulige.

Foto Robert Jansson

Etter 5 minutt står det 3-3, det neste kvarteret fester vi grepet, står bra bakover og gjør flere fine mål framover. Når klokka passerer 20 spilte minutt er vi 5 mål foran og har kampen inn i det sporet vi ville og det ser veldig lyst med tanke på 2 poeng. Men vi er gjestfrie og inviterer vertene inn i kampen. Vi mister noe av aggressiviteten, gjør flere tekniske feil og på noen minutt har 5 mål foran blitt til 1, til pause er vi 2 foran.

Avslutningen av omgangen har gitt ROS blod på tann, 6 minutter ut i omgangen er vi like langt 16-16. Men nok en gang knepper vi til og vi kommer foran med 3 og 4 mål. Når 21 minutt passeres er vi 5 mål foran og vi har vi muligheten til å «sage greina». Men vi gjør mange feil, feil som du helst ikke skal gjøre i faser der kamper skal avgjøres, feil som er med på å invitere hjemmelaget inn igjen i kampen. Hjemmelaget gjør også feil, dermed er det nærmeste de kommer 2 mål og med scoring på slutten kunne vi juble for våre 2 første poeng i ROS Arena.

11 mål fra kant er uvant kost. Foto Trine Nessler Wichmann

Etter 5 kamper, derav 3 på bortebane, står vi nå med 9 av 10 mulige poeng. Det må vi være strålende fornøyd med. Alle 5 lagene vi har møtt har vi vært favoritter mot, sånn sett kan en si at alt er etter boken, men sammenligner vi oss med fjoråret der vi blant annet gikk på 10 målstap i samme kamp mot ROS. Vi har hatt flere feilskjær mot lag vi burde slått har vi satt oss i en god posisjon når vi skal ta fatt på lagene som er spådd over oss på tabellen. Det er og godt å se at vi klarer å komme igjen etter dårlige perioder og har moral og vinnervilje til å legge ned det som skal til for at vi skal få poeng.

Nå venter en ny 14 dagers pause før Bergsøy kommer til Stavanger Idrettshall 20. oktober.
Sune Ruud gjorde 9 mål, 2 av de på straffe og ble kåret til vår beste spiller. Her ønsker han deg velkommen på kamp i Stavanger Idrettshall 20. oktober