4 rekrutter tas opp i a-stallen – Ryger

4 rekrutter tas opp i a-stallen

Når oppkjøringen nå er i gang så er a-stallen supplert med 4 spillere fra fjorårets rekruttlag, 3 av disse er født i 2004, sistemann i 2005. Disse kommer i tillegg til Andreas Oftedal Hansen som allerede i fjor var en del av a-troppen.

Andreas Oftedal Hansen var en del av a-gruppa allerede i fjorårssesongen og er selvsagt også en del av troppen denne sesongen. Nå får han med seg 4 andre som spilte fast på fjorårets Lerøylag som kom til sluttspillet for første gang på mange år.

Andreas spiller mesterskap i Kroatia i disse dager. Vi håper Andreas tar nye steg og blir å se mye på banen når sesongen starter. Foto: Trine Nessler Wichmann

Jon Aksel Bruun-Nygaard fikk hjemmepublikummet kjennskap til allerede i fjor når han grunnet skadesituasjonen ble kastet «til ulvene» tidligere enn planlagt. Jon-Aksel viste allerede da at han er en talentfull målvakt og gjorde flere gode kamper i 1. divisjon. Nå blir han en av 3 målvakter og vil få god erfaring av å konkurrere med mer erfarne Eirik og Odne.

Jon Aksel redder mot CSK. Nå blir han 1 av 3 målvakter som skal utgjøre målvaktsteamet vårt.
Foto: Atle Mork Oftedal

Theodor Haugland Kvernenes er venstrekant og fikk også sin debut i 1. divisjon når lagets to faste kantspillere var ute med skade. Denne sesongen vil han sammen med Sindre og Lars Henrik utgjøre kantrioen på venstresida.

Theodor scorer mot Krs i cupen. Hans første mål for Ryger. Foto: Svein Erik Fylkesnes


Ola Matre Hagenes er også kantspiller, men han på høyresiden. Ola er sammen med Andreas med u landslaget i Kroatia nå i sommer. I sesongen som kommer vil han sammen med Jonas og Birk utgjøre kant trioen på høyresida.

Ola er med 04 landslaget i Kroatia. Til høsten er han klar for å ta opp kampen om plass på høyrekanten.

Sune Ruud bakspiller og ekte SIF gutt født i 2005. Sune fikk sin debut på slutten av fjorårssesongen og noterte seg også for sitt første mål. I og med han er født i 2005 vil han også være en del av rekrutt/lerøylaget, men spilletid i 1. divisjon er absolutt innen rekkevidde om han fortsetter den fine utviklingen han hadde i fjor.

Sune i aksjon mot Herulf Moss
Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi gleder oss til å følge ungdommene videre. Håndball er en erfaringsidrett og tålmodighet og treningsvilje er viktige faktorer når neste steg på stigen skal bestiges. Vi er glad for at disse 5 flotte ungdommene blir med oss denne sesongen.