4 seire på 8 år – Ryger

4 seire på 8 år

Vi gleder oss over dagens storseier, samtidig som vi står støtt planet med begge beina på bakken og vet at vi må være 100 % skjerpet allerede onsdag når Sandefjord gjester Storhallen. Men dagens seier må nytes noen timer og vi leker oss her med noen tall og gir dere en håndballquiz, med mulighet for å vinne to billetter til onsdagens kamp mot Sandefjord.

Ole Andre stod i mål i 17.11.12 og han stod i mål igjen idag og storspilte nok en gang.
Det Foto: Nanco Hoogstad

Det var vel mange som trodde det hele var en drøm. At våre unge gutter skulle reise til bunkersen «Remmenhallen» og slå Halden TH med 10 mål var det vel ytterst få som kunne drømme om. Og det er ikke hverdagskost for Viking å ta poeng på øverste nivå. Poengfangsten siste 8 årene er fort å oppsummere….

Aftenbladet om kampen.
https://www.aftenbladet.no/sport/i/rgLrr8/viking-treneren-vi-blir-ingen-kasteball-denne-sesongen

Rogalands avis om kampen
https://www.dagsavisen.no/rogalandsavis/sport/viking-treneren-etter-seieren-jeg-er-stolt-1.1772841

I 2012/13 sesongen rykket Viking ned til 1. divisjon etter å ha tatt 4 poeng. 06.12.13 vinner vi hjemme 35-32 Rmot Runar Sandefjord. Den andre seieren kommer 07.11.12 på bortebane mot det laget som blir dagens quiz. På Vikinglaget dengang om nå, Ole Andre Lerang. Andre spillere var Simon Blomback, Axel Rytter-Norheim, Gøran Johannessen, Martin Hare, Edwin Fjelltvedt, Jo Svendsen, Kristoffer Østmo, Fredrik Håland, Sturle Erland, Håkon Følstad, Bjørnar Roth og Karl Henrik Knutsen.

Vi var oppe igjen i toppdivisjonen i 2015 og vant 26-25 mot Bodø som ble eneste seier dette året. Siden 2012 har vi altså vunnet 3 kamper på øverste nivå før dagens storseier mot Halden TH.

Så til dagens quiz: Hvem var motstander den 17.11.12? En av spillerne på laget vi slo er nå en sentral spiller på det norske a-landslaget og
4 av spillerne på laget vi slår spiller i dag fortsatt i Rema 1000 ligaen og en av disse er en av divisjonens mestscorende spillere.

Scott Harrington.
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Vi kan også gratulere Scott med sin første seier i Rema 1000 ligaen. Etter 7 tap med Sola i fjor før han gav seg startet han sesongen her med oss med 2 tap. Så i 10. forsøk så ble det endelig en velfortjent seier.