55 gode minutt ikke nok – Ryger

55 gode minutt ikke nok

Vi taper 22-23 mot Halden, et tap som føltes både bittert og urettferdig med tanke på at vi 10 minutt før slutt ledet med 3. Halden kom tilbake og holdt hodet kaldest i de hektiske sluttminuttene og tok revansje og stakk fra Stavanger med begge poengene.

Ulrik Berge Eriksson ble vår bestemann og herjet med Nergård fra kanten
Foto Trine Nessler Wichmann

Det var et særdeles skuffet Viking gjeng som tuBislet i garderoben med null poeng i en kamp de nok følte de lenge hadde i lomma. I en tøff nedrykksstrid hadde dette vært to viktige poeng som vi så gjerne skulle hatt. Når vi ender med 0 så er dette selvsagt tungt å fordøye.

Vi stopper Jensen slik vi stoppet Bilov Olsen og Lien
Foto Hans Lie

Samtidig så finnes det mye positivt å ta med seg. Vi viser nok en gang at vi har noe i Rema 1000 ligaen å gjøre og spiller godt bakover på banen og holder gjestene nede på 23 mål. Det er ikke ofte Bilov-Olsen og Lien går av banen uten mål og at Nergaard må sette seg på benken midtveis i 2. omgang etter at Ulrik Berge Eriksson herjet med han fra kanten. Men så hadde Haldenserne Schrøder med 11 mål. Nystrøm på linja med 6 mål og ikke minst at Stenersen kommer inn og gjør det Nergård ikke gjorde, plukket viktige baller. Legg til at vår toppscorer Kjartan Johansen ikke har trent håndball hele uka og ble meldt kampklar middagstider i dag så har vi flere positive ting å ta med oss før borteoppgjøret i Sandefjord.

Lite mål og mange dueller.
Foto: Hans Lie

Vi ligger nå sist på tabellen med 7 poeng, 1 poeng bak Fjellhammer og 2 poeng bak Sandefjord som vi møter kommende lørdag i Jotunhallen. En ting er sikkert det blir en revansjesugen Vikinggjeng som reiser til hvalfangerbyen. Her skal vi bite godt fra oss, og Sandefjord er et lag vi har hatt godt tak på og ikke tapt mot de siste 3 årene.

Idag er vi skuffet, i morgen er vi revansjelystne.

Toke Schrøder med 11 mål og var Haldens bestemann
Foto Trine Nessler Wichmann