#66 Thysted blir med videre – Ryger

#66 Thysted blir med videre

Vi er svært glad for at Herman Thysted velger å fortsette i Ryger også når leieperioden fra ØIF Arendal er over. Herman er en ung lovende spiller som har bidratt godt inn i laget etter at kom fra ØIF tidligere i vinter. Nå blir han altså Rygerspiller også sesongen 23/24.

Herman blir Rygerspiller i sesongen 23/24.
Foto Svein Erik Fylkesnes

Herman hadde tilbud fra flere klubber, også Rema 1000 ligaen, men velger nå å bli i Ryger ytterligere et år for å få spilletid og utvikle seg videre. Skader og lite spilletid i ØIF Arendal gjorde at den opprinnelig Uræddspilleren tok turen til Stavanger nå i februar. Nå blir han med en sesong til og med det blir det kamper for Ryger mot barndomsklubben. Tidligere har Melhusmålvakten Odne Evensen Hagen og Charlottenlundspilleren Linus Høgdahl meldt sin ankomst til Ryger og Stavanger, nå er den 3. «nykommeren» på plass nå som Herman gjør leie til permanent overgang.

Jeg har blitt godt kjent med gruppa og jeg føler denne trenings- og kamp hverdagen kan bli bra for meg til å utvikle meg enda mer
Herman er klar for å gi alt for Ryger.
Foto Trine Nessler Wichmann

Morten sier dette om hvorfor han ønsker Herman med videre: Herman er faldet veldig godt til i gruppen og vi ser han byr mer og mer på seg selv for hver dag der går, en utvikling alle parter ønskede å fortsette. Herman er loyal mand, der har sat laget først og gået ydmygt til oppgaven. Jeg gleder meg veldig til at se hva tid og tillid kan gøre her. Med en solid avslutning på sesongen og en god sommer med mye fokus på detaljene, da er jeg sikker på Herman blir en trussel for alle lag vi møter i. 1.div neste sesong.

Herman sier dette om hvorfor han velger å bli i Stavanger.
Jeg valgte å signere for et år til med Ryger for jeg har troa på at vi kan gjøre det bra og fordi at jeg har kost meg under det oppholdet jeg har vært her. Jeg har blitt godt kjent med gruppa og jeg føler denne trenings- og kamp hverdagen kan bli bra for meg til å utvikle meg enda mer, og hjelpe Ryger til å kjempe om en plass på toppen av tabellen.