#7 – Lagspilleren med stor L – Ryger

#7 – Lagspilleren med stor L

32 åringen er ikke den med mest spilletid, men rollen hans i laget og det han tilfører gruppa er helt uvurderlig. Vi er svært glad for at Tord tar et nytt år i Viking.

Tord viste sine holdninger og arbeidsmoral når han midt i coronaen og klubbens vanskeligste periode på mange år uttalte dette om situasjonen til RBnett:
https://www.aftenbladet.no/sport/i/zG2z9w/viking-hk-spilleren-om-framtiden-blir-ikke-toppidretten-verdig-men

Engasjert som alltid
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Tord jobber til vanlig som prosessingeniør og det har i flere år vært mye håndball i familene Bleivik. Kona Kimberly har vært Solakeeper i mange år og etter et år med babypermisjon inntar hun nå rollen som håndballpensjonist. Heldigvis for oss venter Tord med sin pensjonisttilværelse.

Det blir ufattelig spennende å spille på høyeste nivå

Tord sier dette om kommende sesong:
Det blir ufattelig spennende å ta spille på øverste nivå. Forventningene før sesongen er snudd på hodet. Hvor vi ifjor var favoritter i toppen av 1. divisjon forventes det nå at vi blir i bunnen av Rema 1000 ligaen.

Jeg tror vi vil nyte godt av rollen som underdogs, kunne slippe skuldrene ned og på vårt beste kunne ta poeng mot de fleste.
Jeg er heldig som får lov til å være en del av dette Vikinglaget. Vi har en talentfull og sammensveiset tropp, hvor ønsket om å bli bedre som lag og individuelt står sterkt. Det resulterer i stor trivsel, håndballglede og motivasjon, selv for en aldrende 32 åring.

Vi har en sammensveiset tropp. Ønske om å bli bedre resulterer i stor trivsel, håndballglede og motivasjon selv for en 32 åring

Foto Svein Erik Fylkesnes