Scott om Elverumkampen – Ryger

Scott om Elverumkampen

Det var knyttet stor spenning til hjemmedebuten i Rema 1000 ligaen. Det ble en flott håndballkamp med god stemning på tribunen for de 200 heldige som hadde fått billett.

Vi tror publikum fikk det de kom for å se. De fikk iallefall se våre unge gutter trø til i duellene fra starten av og et respektløst Vikinglag som hadde gledet seg til å møte stjernegalleriet til Elverum. De første 20 førte vi kampen, de siste 10 av førsteomgang hang vi med. Det gjør at vi ligger under med to til pause. Derfra og ut blir vi for små og Elverum glir fra.

Det var tøffe dueller og mye fysikk. Vi stod godt mot fysisk lenge

Trener Scott har dette å si om kampen dagen derpå når inntrykkene er fordøyet og kampen sett om igjen og analysert:
Jeg er tilfreds med måten vi gjennomfører kampen på. Etter Kolstadkampen hadde vi mål om å finne tilbake til vårt kontraspill og spille bedre i etablert angrep. De løste vi godt.

Tore Nygård fikk sin debut og scoring.
Her i duell mot ex-viking Alexander Blonz

Vi spiller også godt bakover og klarer å stå i mot de fysisk sterke Elverumspillerne. At vi i perioder ikke klarer å henge med skyldes at vi langtfra har den bredden i troppen som de har.
Vi er et ungt lag og det gjør at vi gjør flere «nybegynner» feil enn vi kan om vi skal gi en så god motstander kamp helt inn. Fra det 20-24 minutt snur Elverum kampen, ikke fordi at de spiller bedre, men fordi vi brenner 3 100 % sjanser. Så brutalt er dette

Vi pådrar oss også flere unødvendige 2 minuttere og mot et lag som Elverum som spiller så bra 6 mot 5 blir du hardt straffet.

Sebastian Waage Mossestad spilte kanskje sin beste kamp i den blå drakta

Jeg er fornøyd med både laginnsats og enkeltprestasjoner. Sebastian, Trym og Helgi leverer gode prestasjoner. Ole Andre står bra og Simon følger bra opp når han får sjansen i slutten av 2. omgangen.

Det Scott ikke nevner er noen håndballfinesser det er lenge siden vi har sett i Stavanger Idrettshall. Josef Poyol sine tekniske lekkerbisker var turen til Storhallen verdt inngangspengene alene.

Nå venter Halden borte søndag før neste hjemmekamp er mot Sandefjord onsdag 16. september. Vi håper å se deg i hallen da, billetter ligger nå ute i appen.