– Dette var gøy !!!! – Ryger

– Dette var gøy !!!!

Etter en strålende prestasjon mot Halden var det med en viss optimisme vi gikk inn til «årets viktigste hjemmekamp» mot Sandefjord. Etter en nølende start fester vi grepet, og selv om vi slipper Sandefjord inn i kampen etter pause, hever vi oss og vinner til slutt med 28-20.

Enorm lagånd. Her er det Kjartan og Ole-Andre som jubler

Det var kort og godt en utrolig kjekk kveld i Stavanger idrettshall. 200 tilskuere heiet og støttet oss i det viktige bunnoppgjøret og Vikingguttene svarte med levere akkurat det publikum ønsket å se. Et lag med stor L, et lag med det blå hjerte utenpå drakta og som spiller en underholdende og flott håndball.

28 baller måtte Sandefjordkeeperen plukke ut av nettet

Vi sliter i starten av kampen og gjestene Sandefjord tar initiativet fra start. Etter ca 10 minutt fester vi grepet og forsvaret strammer til, Oli plukker skudd og i angrepet herjer Sebastian Waage Mossestad og resten av Vikinglaget. Like før pause er vi foran med 5 mål og Sandefjord må ta grep.
7 mot 6 spillet virker og utover i 2. omgangen spiser gjestene sakte innpå og er en periode bare et mål bak. Men så er det denne lagmoralen da.

Sebastian har funnet Rema 1000 ligaformen. BB idag også.

Vi gir aldri opp. Når Sandefjord tror de har los gir vi gass og kommer igjen i føringen. Utover i omgangen drar vi i fra og det blir etterhvert bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli i etterhvert så resignert Sandefjord lag.
Aftenbladet om kampen

Denne kampen var en av de kampene vi hadde sett at vi hadde vinnersjanser i. At vi skulle vinne med 8 mål hadde vi ikke drømt om, ei heller at vi skulle ha 4 poeng etter de 4 første kampene.