Tap mot Drammen – Ryger

Tap mot Drammen

Vi holdt følge til 4-4, så kom en periode på 10 minutt uten scoringer og det benyttet hjemmelaget seg effektivt av og avgjorde i realiteten kampen i denne perioden. Utover kampen viste Drammen at de holder et par nivå høyere enn oss og når sluttsignalet gikk var stillingen 35-23.

Ulrik Berge Eriksson med debut i dag. 3 mål fikk vi fra høyrekanten

Vi startet lovende og kom til flere gode sjanser og vi var med fram til 4-4. Vi brenner mange sjanser og bakerst står Sander Drange Heieren og viser hvorfor han kom på månedens lag. Summen av bom på gode sjanser og godt keeperspill gjør at vi kommer bakpå og vi blir frustrerte. 2 minuttere kommer på rekke rad og og vi har helt 8 to minuttere, de fleste i første omgang.

Vår beste periode var i slutten av førstomgang. Da spiser vi oss innpå og 7 mål bak blir til 3, men på tampen av omgangen blir vi stresset og Drammen takker og går til pause med 17-11 ledelse. Andre omgangen blir en transportetappe for begge lag og hjemmelaget viser seg fra sin beste side og drar sakte men sikkert fra oss og vinner altså med 12 mål.
Helgi Hildarsson Høydal ble kåret til vår beste spiller

Helgi Hildarsson Høydahl vår beste spiller
Foto; Svein Erik Fylkesnes

Kampene kommer på rekke og rad og vi ser allerede nå fram til onsdag og møte med Fyllingen Bergen. Vi har nå unnagjort den første 4. delen av sesongen og vet nå hvor lista ligger. Vi graver oss ikke ned om vi får noen tap, dette visst vi ville komme, nå gjelder det bare å ta lærdom og bruke erfaringene slik at vi framstår i en bedre utgave.

Nå trenger vi alle støtte vi kan fra tribunen. Håper å se dere i storhallen onsdag.