Ny god prestasjon og 2 poeng – Ryger

Ny god prestasjon og 2 poeng

Vi vinner 31-20 borte mot Charlottenlund i en vanskelig bortekamp. Etter 15-13 ledelse til pause viser vi muskler i 2. omgang og vinner den hele 16-7. For 3. kampen på rad holder vi motstanderen nede på 20 mål og viser at vi defensivt holder høyt nivå. Godt å kunne revansjere den svake kampen sist vi var i Trondheim, som sist gikk heller ikke denne gangen turen uten forviklinger.

Charlottenlund gikk respektløst til verks og var oppe i 3-0 ledelse før vi fikk det til å løsne framover. Etter 10 minutter var ledelsen hentet inn og utover i omgangen var oppe i 3 mål og hadde muligheten til å kunne gå i garderoben med 4 mål. Men hjemmelaget ville være med på moroa og knappet ledelsen ned til to mål slik at det stod 15-13 til Viking til pause.

Som mot Herulf la vi grunnlaget for seieren med solid forsvarsspill.
Foto; Hans Lie

Men så sa vi takk for idag. Charlottenlund scorer 2 mål de første 20 minuttene av omgangen og det holder sjeldent om du vil ha poeng. 2. omgang blir etterhvert en transportetappe og nok en gang sikrer vi to poeng med solid forsvars- og målvaktspill.

Lars Henrik ble meid ned og Charlottenlundspiller sendt på tribunen med blått kort. Nå krysser vi alt vi har på at Lars Henrik snart er tilbake i trening. Foto: Hans Lie

Et skår i seiersgleden var Lars Henrik Hygens skade. En forseelse fra Guldseth sendte Hygen i bakken og Guldseth på tribunen med blått kort. Vi krysser fingre på at vi har venstrekanten tilbake på banen om kort tid.

Heller ikke denne gangen gikk turen smertefritt. Når vi ankom Trondheim manglet en bag og et par sko i str 49 (!). Vi fikk god hjelp av hjelpsomme verter som gjorde det de kunne for oppspore reservesko… Men etter 2. gangs besøk på flyplassen fant de baggen på Værnes.