Holdt følge i 50 minutt – Ryger

Holdt følge i 50 minutt

Vi går på banen med en helhjertet innsats og tar initiativet og fører stort sett hele første omgangen.
Sandefjord knepper opp et par hakk, vi blir mer slitne og så blir hjemmelaget som så mange ganger før denne sesongen reddet av strålende målvaktspill når kampen skal avgjøres.

God uttelling fra kantene, her flyr Jonas inn et av sine 4 mål
Foto Peder Thysted

Rammen for kampen var lagt, Sandefjord måtte vinne for å sikre kvalifiseringen, vi ville bli nummer 5, uansett resultat. Men når fløyta gikk så var det vi som så ut som laget som måtte vinne. Vi får tempo i ballen og skytterne våre prikker inn mål etter mål, det samme gjør Lars Henrik og Jonas fra kantene, og vi er foran i målprotokollen både 5-1 og 6-2 og Sandefjord måtte ta time-out.

Vi fortsetter å føre og står bra bakover mot etablert angrep. Utover i omgangen får hjemmelaget flere kontringer og raske avkast og henger med i målprotokollen. Etter hvert knapper inn i målprotokollen. Hjemmelagets målvakt Johan Bergquist som senere skal stenge buret har da satt seg på benken etter å stort sett å kun ha vært i kontakt med ballen når den skulle hentes ut av nettmaskene. Sandefjord spiser seg innpå og vi går til pause med en et måls ledelse. Pauseresultat 18-19 viser at det var usedvanlig målrikt.

Andreas fikk vist fram skuddarmen i 1. omgang.

I 2. omgangen kommer hjemmelaget bedre ut på skytterne og vi får større problemer framover. Samtidig gjør vi flere feil, bommer mer og gir hjemmelaget initiativet. Sandefjord går opp i en 3 målsledelse. Men vi gir ikke opp og er et bak når det gjenstår 12 minutt av kampen. Vi har muligheten til å utligne, men istedenfor scoring blir det mål i mot.

Herman med 5 mål og solid innsats. Den tidligere ØIF spilleren blir en viktig brikke for oss neste sesong

Nå har nevnte Bergquist kommet inn i sandefjordsmålet igjen og med et bedre forsvar foran seg så kommer han også inn i kampen og er mye av grunnen til at Sandefjord klarte å riste seg av oss. Når vi går inn i kampens avslutningsfase har vi bommet på 4 straffekast og selv om håndball ikke er matematikk så sier det seg selv at det er krevende å vinne kamper mot antatt bedre lag med 4 straffebom.

Vår bestemann ble Herman Thysted som tar nye steg uke for uke. De to siste kampene har han fått tillit fra start og har fått vist fram en skuddarm vi håper å se mye av neste sesong.

Du kan fortsatt få kjøpt kvalitetssokkene fra Bambusa, Ta kontakt med en av spillerne.