I dag går turen til Hamar – Ryger

I dag går turen til Hamar

Vi tar turen til Hamar for årets 2. bortekamp. For 3. gang møter vi enda et nytt bekjentskap, Storhamar. Hjemmelaget er et velkjent navn for de som følger med på hockey og damehåndball, på herresida er det første gang de nå er i 1. divisjon.

Vi har fått en god start på sesongen med to seire av to mulige, begge mot nyopprykkede lag. Også i 3. runde venter et av de nye lagene i divisjonen, Storhamar. Det betyr selvsagt av vi går inn til kampen som favoritt, samtidig som vi vet at nyopprykkede lag i starten på sesongen ofte er full av energi og vinnervilje.

Denne gjengen er klar for å gi Storhamar kamp om poengene. Foto Trine Nessler Wichmann



Dagens motstander Storhamar har spilt 3 kamper så langt mot våres 2. Alle 3 kampene er endt med tap, sist på søndag mot opprykksfavoritt Viking TIF i Bergen. I den kampen avgjorde bergenserne mer eller mindre i starten på 1. omgang, men våre verter i dag viste stor moral og selv om de kom bak i målprotokollen gav de aldri opp. En kamp de forøvrig spilte uten sin toppscorer og beste spiller fra de to første kampene, Christian Seierstad.

Etter opprykket til 1. divisjon mistet Storhamar to av sine spillere til Falk, samtidig som trener forsvant til divisjonskollega Åsane i Bergen. Inn har de fått en drøss med unge talent fra Elverum som har tatt turen til Hamar for å spilletid i 1. divisjon. Med andre ord, vi møter nok et ungt lag med mye talent, så er det vår jobb å vise at talent er bra, men at du også trenger fysikk for å stå en hel kamp i 1. divisjon.

Jonas vår toppscorer etter to kamper, 9 mål har det blitt på kantspilleren. Foto Trine Nessler Wichmann



For vår del så har vi en mer eller mindre skadefri tropp. Målvakt Eirik Varpe er tilbake i trening etter en periode med sykdom, men det blir som i våre 3 andre kamper denne sesongen Jon-Aksel og Leon som skal stenge bakover. Ellers er Niklas Tingvik med i kamptroppen for første gang og kan få sin debut i kveld.



Vi ønsker å fortsette den fine utviklingen vi har hatt med solid forsvarsspill, innsats i alle dueller og forhåpentligvis enda bedre uttelling framover. Fokus og hardt arbeid ligger bak et hvert poeng i håndball, selv om vi er favoritter så må vi opp på hesten og gjøre jobben.

Kampen er flyttet fra søndag til i dag grunnet Storhamar damer spiller Championsleague, kampstart er 17.30 og du ser som vanlig kampen på direktesport og TV2 play.