Drama til siste sekund – Ryger

Drama til siste sekund

Med Mikkel sin scoring i siste sekund sikret vi oss et poeng i det som ble en spennende og dramatisk avslutning på kampen.
Uavgjort var nok et resultat begge lag var «halvfornøyd med, sånn sett var det kanskje rettferdig at poengene ble delt. Kampens resultat kom litt i skyggen av kneskaden til Theodor Kvernenes, en slik skade vi ser altfor ofte i håndballen.

Kneskader er og har vært et stort problem for håndballen. Når slike skader skjer setter det mye annet tilside, sånn var det også i går når Theodor Kvernenes måtte forlate banen på båre. Theodor var endelig tilbake etter skade og har hatt en god sesongstart. I går gjorde han 3 mål, det var etter det 3. målet skaden skjedde, en vridning i landingen som så mange før han. Vi ønsker Theodor alt godt, nå venter videre oppfølging av dyktige fysioterapeuter ved Stavanger Idrettsklinikk. God bedring Theodor, vi heier på deg.

Alt godt til Theodor… Foto Trine Nessler Wichmann

Så tilbake til kampen. Vi leverer nok en solid forsvarskamp og slipper bare inn 23 mål. Framover har vi ikke funnet samme flyten og når gjestene i tillegg har med en strålende opplagt målvakt i Eirik Haugedal ble ikke 1. omgangen helt som vi ønsket. Vi gjør bare 8 mål, gjestene fra Grenland får medvinden de trengte til å ta initiativet og går til pause med 5 måls ledelse.

Vi er mer på i andre omgangen selv om Grenland holder 5 målsledelsen til det er spilt 8 minutt. Da begynner vi sakte men sikkert å spise oss inn og når Jonas Løge gjør 22-21 når det gjenstår 9 minutt og gjestene ser slitnere ut så øyner flere at det kan bli hjemmeseier. Da har Jonas dratt fram 7 mot 6 spillet og får resultat av dette. Men Grenland gir seg ikke. Vi gjør noen enkle feil, Grenland takker og er tilbake i føringen og når vi avblåses for brøyt 1 minutt før slutt og Grenland leder så har de matchballen med begge hender.

Kjekt å Herman tilbake i Stavanger. Denne gang på feil lag….

Etter Grenlands time-out og 30 sekund igjen på klokka drar Rygergutta fram siste kortet, slippe kanten til Grenland for å forsøke å få en redning. Utrolig nok endte utspillet til kanten med teknisk feil i mottaket, time out Ryger og med oppsett godt regissert blir det scoring i det sluttsignalet gikk.

Vi ønsker to poeng på hjemmebane, men akkurat som Grenland gav Sandefjord kamp helt inn, viste de igjen at med en Haukedal i gårsdagens kampform er langt bedre enn de 3 poengene de nå står med. Kjekt å ha Herman tilbake i Stavanger, helst skulle vi sett han i Rygerdrakta.

Mikkel kåret til våre beste spiller og får flotte blomster fra Musegatens blomster

Allerede søndag er det ny kamp, denne gang mot ROS. Nå skal vi fortsette vårt gode forsvarsspill og så satser vi på vår unge bakspiller rekke får olje maskineriet og finner vei hyppigere til målet enn de to foregående kampene.