Møter «talentfabrikken» ROS – Ryger

Møter «talentfabrikken» ROS

Søndag tar vi turen til østover og møter ROS til vår 3. bortekamp. Hjemmelaget har startet sesongen med 2 seire og 1 tap, en god sesongstart med tanke på spilleravgangen de hadde før denne sesongen.

Røyken og Spikkestad blir ROS og kampen søndag spilles i Spikkestad. Vertene er inne i sin 3 sesong i 1. divisjon og det er imponerende å se hvor mange spillere som hatt steget opp i Rema 1000 ligaen og der de har klart å fylle på med nye unge talent. Før denne sesongen mistet de målvakten Steinson til Drammen, toppscorer Valderhaug til Haslum og linjespiller Økern til Runar. I tillegg tok trener Broch over Haslum i Rema 1000 ligaen. Året før var det Oma som forsvant til Drammen mens Hagen og Solberg tok turen til Fjellhammer. For en liten klubb som ROS å miste så mange spillere og komme tilbake for 3. gang er imponerende. Nå er det fortsatt tidlig i sesongen, men med seier mot Bergsøy borte og Åsane hjemme har de fått en god start og viser at de også denne sesongen vil bli å regne med i divisjonen.



Vi har møtt Ros 4 ganger før. Begge hjemmekampene har vi vunnet, bortekampen har vi måtte reise tomhendte hjem fra. Søndag tar vi turen østover for å vise at alle gode ting er 3 og at poengene skal bli med hjem til Stavanger. Etter 14 dager uten kamp har vi nå 2 kamper på 4 dager, deretter venter en ny 14 dagers kamp pause før neste hjemme kamp hjemme mot Bergsøy.



Vi ser fram til en ny spennende kamp og med flere kamper i beina så satser vi på at vi denne gang får bedre uttelling på våre avslutninger og at vårt gode forsvarsspill blir vårt kjennetegn også søndag. Kampen kan som vanlig sees på direktesport og tv2play fra kl 17.00