Vi heier på deg, Theodor – Ryger

Vi heier på deg, Theodor

I kampen mot Grenland måtte Theodor forlate Stavanger idrettshall på båre etter det som så ut som en alvorlig kneskade. Nå foreligger resultatene fra undersøkelsene og det blir en lang periode uten håndball for den unge sympatiske stordgutten. Det er alltid leit når slike skader inntreffer, vi lover en ting, vi skal heie på deg Theodor.

Foto Trine Nessler Wichmann



Etter en småtrøblete fjorårssesong og ditto sesongoppkjøring med skadeproblematikk var Theodor omsider skadefri og fikk endelig vist det potensiale han har. I kampen mot Grenland noterte han seg for 3 scoringer, det var ved den siste, 15 minutter ut i 2. omgang, uhellet var ute og han landet slik at han fikk en vridning i kneet. Nå har han vært på MR og vår fysio Eirik Garnvik ved Stavanger idrettsklinikk sier dette om skaden:

Theodor har pådratt seg en alvorlig kneskad med bla avrevet fremre korsbånd og skade på menisk. Han skal nå gjennomgå kirurgi og ta fatt på langvarig opptreningsperiode.

Eirik Garnvik og Stavanger Idrettsklinikk har lang erfaring og stor kompetanse på idrettsskader. Her er det Herman Thysted som fikk behandling for sin skade sist sesong. Foto Svein Erik Fylkesnes.


Theodor er i gode hender når oppfølging og opptrening skjer hos dyktige fysioterapeuter hos Stavanger Idrettsklinikk.

Kantkollega Sindre har selv vært gjennom korsbåndoperasjon og sier dette om skaden Theodor nå har pådratt seg.

Det er alltid trist og kjedelig når du blir vitne til slike skader og jeg har sett mange. Du skjønner med en gang at det er bånd som ryker under slike skader. Jeg håper at Theodor skal få komme seg under kniven så fort som mulig og få begynt opptreningen og vi skal hjelpe han og støtte han på veien. Jeg vet hvor viktig det er å ha folk og lagkamerater rundt for å støtte han på den lange veien tilbake. For å se på det positive, de fleste som kommer tilbake fra skader som holder dem lenge ute kommer sterkere tilbake om de gjør den jobben som skal til skikkelig.

Søndag møter vi Bergsøy i Stavanger idrettshall, sees vi da?