Rotet bort et poeng – Ryger

Rotet bort et poeng

I 40 minutt spiller vi en god kamp, så sier det stopp framover. Med kun 3 mål framover siste 20 minuttene forsvinner ledelsen ut av hendene våre og Bergsøy tar med seg et poeng hjem fra Stavanger.

Vi kommer godt i gang og tar initiativet i kampen slik som vi skal og bør på hjemmebane. Etter 18 minutt tar gjestene time out på stillingen 7-6. Etter timeouten legger gjestene om til 7 mot 6 og det utnyttet vi til fulle. 12 minutter senere når pausesignalet går er stillingen 16-9 og vi har kampen der vi vil ha den.

Eirik ble kåret til vår beste spiller, scoret også 3 mål i åpent mål Foto Svein Erik Fylkesnes

Andreomgangen startet også bra, vi fører og har initiativet fram til vi passerer 40 minutt. I forhåndsomtalen til kampen sa Sindre at vi måtte gjøre de dårlige periodene så korte som mulig, med 20 minutter med svakt angrepsspill var nok lengre enn det han hadde i tankene da. Det var i allefall nok til at Bergsøy fikk blod på tann og fulle av selvtillit etter sterke seire mot CSK og Viking TIF takket de for at vi inviterte de inn igjen i kampen med å sette ballen i mål 3 sekunder før slutt.

I 2 omgangen sa det stopp for Linus og resten av Rygergjengen. Foto Trine Nessler Wichmann

Vi står nå med 10 poeng på 6 kamper med full pott på bortebane etter en seier og to uavgjorte på hjemmebane. Vi har vist at vi har et høyt toppnivå, men skal vi ha sjanse for å henge med i kampen om en kvalikplass er vi nødt til å bli mer stabile, slike kamper som den mot Bergsøy-

Nå venter Åsane borte om 10 dager før vi ser fram til en skikkelig kronekamp med fullt hus søndag 3. november når Charlottenlund kommer på besøk.
Sett av datoen, kronekampen kommer du til å høre mer om.