Aktiv høstferie med Uego håndballskole – Ryger

Aktiv høstferie med Uego håndballskole

Skoleferie = Uego håndballskole. Vi er glad for at 80 barn liker håndball så godt at de velger å bruke høstferien sammen med oss på Uego håndballskole. Det som kanskje imponerer mest er at de 80 kommer fra 21 ulike klubber.

Vi er svært glad for at så mange igjen kom på Uego håndballskole i Hetlandshallen. Mange har vært med oss på flere håndballskoler, vi synes det er kjekt at de trives like godt med oss som vi gjør med dem.

I år har vi altså hatt med oss deltakere fra 21 klubber: Austrått, Brodd, Forus og Gausel, Ganddal, Hana, Hinna, Hundvåg, KFUM, Nærbø, Orre, Randaberg, Riska, Sandnes, SIF, Sola, Sunde, Tasta, Tastavarden, Varhaug og Viking. Det er smått imponerende at så mange tar turen til Hetlandshallen, også de som har en god reisevei.

Instruktørene har alle kommet fra Vikings elitelag. I løpet av uka har Trym, Sebastian, Vegard, Sindre, Lars Henrik, Andre, Simon, Tore og Samson hatt en eller flere dager. Tusen takk til A-lagsspillerne som stiller opp og bidrar med håndballkunnskap til nye ivrige håndballspillere.

I år var det også flere som var her for første gang. Vi håper også de opplever håndballskolen slik at vi ser de igjen neste gang vi arrangerer. Ikke minst er det kjekt at vi igjen kan møtes til lek, trening og moro med ball og at vi kan opprettholde aktive hverdager selv i coronatider.