Andreas i Ryger i 3 år – Ryger

Andreas i Ryger i 3 år

Det finnes mange unge håndballtalenter i Stavanger, Andreas Hansen Oftedal er en av de. Vi er svært glad for at 18 åringen blir å finne i Ryger de 3 neste sesongene.

Etter å ha hospitert i a-gruppa sporadisk i høst ble det mer trening med a-laget utover sesongen. Den fine utviklingen gjorde at Oftedal navnet var å finne i flere kamptropper og etterhvert kom både debuten og de første scoringene i 1. divisjon.

Andreas i kampen mot Follo
Foto Svein Erik Fylkesnes

Som de fleste spillerne startet Oftedal håndballen i en av breddeklubbene, og takk til Sola for å ha lagt til rette for fin utvikling i barne- og ungdomsårene. Nå blir han en del av a-troppen til Ryger og forhåpentligvis en spiller vi skal høre mer om de kommende årene.

Andreas sier dette om å bli en del av Ryger
Det å få lov til å være en del av Ryger setter jeg stor pris på. Jeg gleder meg mye til å bli med på alt det spennende som skjer framover. Veldig kjekt at det satses på lokale spillere. Vi har et kjempegodt miljø i spillergruppa. Det å nå bli en fast del av gruppa og klubben er svært motiverende for meg.

Trener Morten Moldrup sier dette om Andreas.
Andreas er en ung sulten og flott gutt som er klar for en større rolle etter å over tid å ha vist et godt toppniveau i 2. divisjon denne sesongen. Andreas besidder en unik fysikk og spenst, der kan vær vanskelig for en ung gut at kontrollere. Vår jobb blir i fellesskap med Andreas å få sat angrepsspillet hans litt mere i system, og dertil skal vi ha funnet en tydeligere rolle til ham defensivt, hvor de langelemmer skal brukes mere aktivt. Det krever tid til detalje arbeide og innsats fra Andreas, men når først tingene sidder, da vil det også kunne gå fort for han. 

Andreas i kampen mot OSI
Foto Trine Nessler Wichmann