Andreas med 2 mål i Danmark – Ryger

Andreas med 2 mål i Danmark

Et nykomponert norsk 04 landslag fikk det tøft i møte med et godt dansk lag onsdag kveld. 30-22 stod det i vertskapets favør etter kampen i Fredericia. Også Stordgutten og nå SIF spiller Ola Matre Hagenes var i startoppstillingen. Også 06 landslaget skal i aksjon, i kveld møter de Polen og på laget finner vi Gaston Rene Jean-Marie Denichou fra SIF og Abel Hanevik fra Viking.

Andreas for Ryger. Igår spilte han for Norge mot Danmark
Foto Trine Nessler Wichmann

Til handball.no sier landslagstrener Jan Thomas Lauritsen dette om kampen

– Danmark var litt bedre på alle tingene, forteller landslagstrener, Jan Thomas Lauritzen, på telefon fra Danmark.Etter en relativ god første omgang, hvor Norge fikk både forsvaret og målvaktspillet på plass siste halvdel av omgangen, gikk guttene i garderoben bare to mål bak danskene.

– Pauseresultatet 13-11 til Danmark til pause var fint. Spesielt de ti siste minuttene vant vi dueller bakover, sier Lauritzen. Utover i den andre omgangen dro danskene i fra, og økte ledelsen minutt for minutt. U-gutta vant mot nettopp Danmark i sommerens ungdoms-EM, men Norge stilte ikke med samme mannskap denne gangen.

– Vi ønsker å se flere spillere ute på en slik arena, gi flere spillere muligheten til å kjenne på hva som kreves internasjonalt. Da får de erfaringer de kan ta med seg hjem i hverdagen, konkluderer Jan Thomas Lauritzen.