Andreas, Ola og Gaston i aksjon for landslag – Ryger

Andreas, Ola og Gaston i aksjon for landslag

Både U-landslaget og Guttelandslaget var i aksjon fredag. U landslaget med Ola og Andreas tapte 31-28 for vertsnasjonen Portugal, mens Gaston og U gutta som er i Ungarn, måtte se slått av hjemmelaget med 42-34.

Gaston med 4 mål i norsk tap mot Ungarn.
Foto Svein Erik Fylkesnes

U-landslaget kom fra tap mot Spania torsdag til kamp mot vertsnasjonen Portugal i dag. Ola og Andreas noterte seg for en scoring hver. Til handball.no sier landslagstrener Jan Thomas Lauritsen dette:

– Det var to forskjellige omganger. Vi kommer fort bakpå, kommer ikke i gang i forsvargjør og vi gjør det for lett for demi første omgang, sier Jan Thomas Lauritzen til handball.no etter kampen. ‘Men vi hadde mye mer pågang i andre omgang. Da fikk vi satt forsvaret, men sliter med å lage mål. Vi vinner andre omgang med ett og det er positivt, legger han til.

Her kan du lese hele saken om U-gutta:

Vi kjører nå bambusa kampanje. Støtt opprustingen av balkongen til glede for både dagens og morgendagens spillere. Send oss ei pm eller ta kontakt med en av spillerne så har du snart verdens beste sokker til odel og eie. Et lite bidrag fra deg er et stort bidrag for oss.

Gaston er med guttelandslaget til Ungarn og der ble det altså tap 42-34 i en kamp Gaston noterte seg for 4 mål. Landslagstrener Kristoffer Froestad sier dette til handball.no om kampen

Det blir alltid en tøff opplevelse når vi slipper inn mange mål. Vi hadde mange debutanter i dag, og dette var en stor oppgave for guttene, sier trener Kristoffer Froestad. Egentlig synes vi at vi henger med lenge, og vi scorer masse mål. Vi ser at vi mangler litt defensiv smartness og hardhet på dette nivået, så der har vi en del å justere. Vi blir litt veike, og trekker oss unna i enkelte dueller. Da blir vi usikre, og etter hvert trekker den usikkerheten over i det kollektive, sier Froestad.

Her kan du lese hele saken på handball.no

Også neste års Ryger spiller Linus Høgdahl var i aksjon sammen med de andre spillerne på juniorlandslaget. Juniorlandslaget er i Polen og slo hjemmelaget 34-22. Linus noterte seg for 2 mål.