Årets første tap – Ryger

Årets første tap

Vi må se oss slått 22-23 mot Fyllingen i en tett kamp hvor gjestene var det lille foran nesten hele kampen. Vi sliter stort mot etablert forsvar og som mot Randesund i åpningskampen går vi oss fast og må spille på små marginer og gjør det vanskelig for oss selv.

5 flotte mål av Lars Henrik før han måtte gi seg med kneskade
Foto Hans Lie

Etter en oppløftende kamp mot Nøtterøy falt vi tilbake mot et ungt Fyllingen lag som hadde funnet kamp planen og trua på å få med seg poeng fra Stavanger. Vi finner aldri flyten i angrepsspillet og bommer, gjør tekniske feil og klarer aldri å tilrive oss initiativet og styre kampen slik vi skal når vi spiller hjemme.

De gangene vi kommer oss igjennom står en god Fyllingenmålvakt og tar det både det han skal og det han ikke skal. Heldigvis svarer Odne opp med godt målvaktspill og sørger for at det ikke er målvakts duellen som blir avgjørende for kamputfallet.

23 innslupne mål skal være godt nok til poeng, dessverre ble det bare 22 framover

Fyllingen er på det meste oppe i en 3 målsledelse midtveis i 1. omgangen. Vi kommer ajour halvannet minutt før pause, men lar gjestene igjen ta initiativet og går til pause med to måls ledelse.

Andre omgang er Fyllingen i føringen med et og to mål. Vi kommer flere ganger ajour, men istedenfor å ta initiativet kommer Fyllingen tilbake og vi blir halsende etter. 7 minutt før slutt er vi likt, men vi makter bare å gjøre et mål i kampens siste 7 minutter, en periode vi har flere skuddbom og tekniske feil.

Sverre og Rygergutta slet med å trenge gjennom Fyllingenforsvaret.

Neste kamp er om 14 dager borte mot ROS. Vi har nå spilt 3 kamper og skulle gjerne sett at poengkontoen var større enn den er nå. Sesongen er ennå ung, men skal vi henge med topp 3 må vi bli mer stabile og få mer fasong på angrepsspillet.

En stor takk til Brodd som laget liv på tribunen. Bestemannspremien, blomster fra Musegatens blomster ble delt ut av disse flotte jentene.