Årets tøffeste kamp – Ryger

Årets tøffeste kamp

Vi møter Elverum for 3. gang i år. Denne gang på bortebane i Terningen Arena og selv med en god prestasjon mot Kolstad er det vel den kampen i år vi er levnet minst sjanser. Norsk Tipping setter borteseier til 13 i odds, mens du får 1,02 ganger igjen om du setter pengene på hjemmelaget.

Vi er klar for kamp og skal by storfavoritten kamp.
Foto: Øyvind Andersen

Vi har møtt Elverum to ganger før i år og (serie og cup) og har 9 mål og 11 målstap fra oppgjørene i Stavanger Idrettshall med i bagasjen. Elverum trenger ingen omtale, kort fortalt, akkurat nå er de norges beste håndballag med en økonomi og organisasjon de fleste klubber bare kan misunne. Oppgjørene i Stavanger viser at de har en bredde i stallen som gjør at de maler på og det å stå i mot i 2×30 minutt er en fysisk og mental oppgave.

Trym er klar for å gi Elverums strekspillere kamp både bak og framover på banen
Foto: Trine Nessler Wichmann


Når guttene løper inn på Terningen arena i morgen vet de at dette blir en tøff og fysisk krevende kamp. Samtidig så vet de nå hva som venter etter 13 kamper i Rema 1000 ligaen og ikke minst etter å ha møtt Elverum to ganger før. Så selv om Elverum er storfavoritter er vi overbevist om at våre mørkeblå vikinger er klar til å by favorittene kamp og at vi er klar til å ta duellene som kommer.

Gamle lagkamerater klar til kamp.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi reiser til Elverum med en skadefri tropp og med på turen er en solid porsjon med selvtillit som vi fikk påfyll av etter seieren mot Kolstad sist søndag. Vi har nå plukket 7 poeng så langt i sesongen og vi er sultne på flere. Oddsen for at de kommer søndag er ikke store, men vi går alltid på banen for å vinne, selv når vi ser det umulig ut på forhånd.