Årets viktigste kamp? – Ryger

Årets viktigste kamp?

Den neste kampen er alltid den viktigste og alle poeng betyr like mye når tabellen er sluttført. Kampen på lørdag betyr mye for både oss og Bergsøy. Med seier har vi heng på topp 4, med tap er vi fortsatt i «sumpa» sammen med flere lag som kjemper om plassene over streken. Utfallet av kampen vil derfor bety mye også for lagene rundt oss på tabellen.

Bergsøy har gjort sine saker bra etter opprykket fra 2. divisjon. Laget har 19 poeng på 13 kamper og ligger på plassen under streken. Med fortapte Randesund borte og Fyllingen hjemme igjen etter vår kamp er det et lag som entrer Stavanger Idrettshall lørdag som har mål om å holde seg i divisjonen.

Vi er klar for å vise muskler både foran og bakover, det er to lag som vil kjempe hardt for poengene. Foto Svein Erik Fylkesnes.


Gjestenes prestasjoner har fulgt stort sett samme mønster som resten av lagene rundt de på tabellen, lite forutsigbare og store svingninger. De har gått fra store tap til sterke seire både på hjemme- og bortebane. I første oppgjør tapte vi knepent etter å ha ledet lenge, derfor har vi mye å revansjere.

Vi har levert flere gode prestasjoner på hjemmebane. Ferdinand og resten av laget er klar på å en ny god prestasjon på hjemmebane som i hjemmekampen mot Follo. Foto Svein Erik Fylkesnes.


For vår del kommer vi fra en solid seier mot Falk Horten på bortebane. Med solid forsvarsspill og godt angrepsspill kjempet vi hjemmelaget i senk. For at poengene skal bli igjen i Stavanger vet vi at vi må opp på samme nivå som sist, det er vi klar for å gjøre og det er så mye kjekkere å gå inn til kampene å kunne se oppover på tabellen.

Vi gleder oss til kamp og håper så mange som mulig tar turen til Stavanger Idrettshall lørdag kl 16.00 for å heie oss fram.