Birk blir Rygerspiller i 2 år til (minst) – Ryger

Birk blir Rygerspiller i 2 år til (minst)

Birk har tatt godt vare på sjansene han har fått og jobbet knallhardt for å utvikle seg som håndballspiller. Vi har stor tro på at han vil fortsette den flotte utviklingen og er glad for at han nå velger å bli Rygerspiller de neste to sesongene.

20 åringen er en ekte Vikinggutt og planen før sesongen var at han skulle kombinere spill for Viking i 2. div og trene/hospitere opp på a-laget. Skader gjorde at behovet for hans tjenester på a-laget var nødvendige og med gode holdninger og #passion for håndball så har han fått mye tillit av trener Morten Moldrup. Tilliten og god egeninnsats har gjort at han har tatt nye steg håndballmessig og vi håper selvsagt at han fortsetter det gode arbeidet videre.

Jeg har valgt å bli Ryger fordi jeg har veldig tro på Ryger prosjektet, samt er et bra sted for min videre utvikling som håndballspiller

Birk Berentsen

Energi og engasjement. Alltid 100 % innsats både for- og bakover på banen.
Foto Svein Erik Fylkesnes.

Birk er en av 6 spillere som har vært i kamptroppen i de 17 kampene som har vært spilt hittil i år. Han har gjort 22 mål og han har ikke minst bidratt bakover med godt forsvarsspill og stor entusiasme i spillet.

Morten sier dette om hvorfor han ønsker med Birk de neste to sesongene:
Vi arbeider hårdt hver uke på at bli klar for å ta poeng i serien. Dette er en av de dage, hvor alt blir sat i perspektiv. Birk er en av hvor egne gutter, der virkelig har tatt utfordringen opp i år. I starten av sesongen ville kroppen ikke like mye som Birk selv, men sammen med helsestaben sin veiledning har Birk langsomt og sikkert arbeidet seg stabilt inn i truppen.

Etter en kort tilvenningsperiode, har han ikke sett seg tilbake og har henover året også tatt en større rolle end hva jeg hadde turde håpe på, hatten av til det hårde arbeide han har lagt ned.

Morten Moldrup

Vi i trenerteamet utfordrede Birk i starten av året, på holdninger, stabilitet og innsats. Etter en kort tilvenningsperiode, har han ikke sett seg tilbake og har henover året også tatt en større rolle end hva jeg hadde turde håpe på, hatten av til det hårde arbeide han har lagt ned. Derutover er Birk vellidt i spillergruppen, og en spiller der har fremtiden foran seg. Vi gleder os til å jobbe videre med Birk i fremtiden og hjelpe han videre med utviklingen sin.

#47 klar for to nye sesonger
Foto Atle Mork Oftedal