Bli med å fylle hallen og støtte Ryger – Velkommen til Kronekampen! – Ryger

Bli med å fylle hallen og støtte Ryger – Velkommen til Kronekampen!

Nå er det bare få dager til årets håndballbegivenhet. Ryger Håndball inviterer HELE Rogaland til Kronekampen!

Når: Søndag 4. desember kl. 18:00

Hvor: Stavanger idrettshall (GRATIS inngang)

Hva: Kronekamp. Ryger mot Bergen Håndball

Hvorfor: Bygge håndballkultur og støtte arbeidet med talenter

Kampen om Vestlandet

4. desember møter Ryger det sterke og talentfulle laget, Bergen håndball. Bergen håndball blir garantert en tøff motstander, men vi er sikre på at Ryger-krigerne vil stille likeså sterkt. Det er duket for en spennende kamp om Vestlandet. Vi ønsker derfor å sette tilskuerrekord i Stavanger idrettshall slik at vi kan skremme bergenserne hjem til Bergen med halen mellom beina.

Kronekampen har dessuten en ekstra (viktig) dimensjon. Det er lenge siden regionen har hatt en så stor talentmasse og så mange spillere på yngre landslag. For at vi skal kunne se disse unge talentene spire er vi avhengig av god økonomi. Kronekampen er derfor enormt viktig for regionens håndballspillere så vel som håndballentusiaster – og her kan alle bidra!

Konseptet «Kronekamp» innebærer at du som enkeltperson eller som bedrift gir et bidrag per tilskuer som kommer. Eksempelvis, gir du 50 øre og 1000 tilskuere kommer på kamp, vil du få en vipps-forespørsel med et engangsbeløp på 500 kr. Du står helt fritt til å bestemme størrelsen på bidraget.

Du kan bidra på 3 måter:

  1. Bidra med en kronesum per tilskuer, og gå på kampen.
  2. Gå på kampen og ta med deg mor, venn eller tante, og dermed bidra til at publikumstallet blir høyere.
  3. Er du bortreist eller forhindret av andre grunner til å gå på kampen. Kan du bidra med en kronesum per tilskuer.
Foto: Trine Nessler Wichmann

For at Kronekampen skal bli vellykket er det helt avgjørende at vi alle stemmer i og støtter regionens håndballtalenter.

Legg inn ditt bidrag her: https://bit.ly/3CndWfB

Imidlertid er det kanskje like viktig at så mange som mulig møter fysisk opp på kampen. Jo flere tilskuere som kommer, desto større inntekter går til håndballen. Kampen er GRATIS for alle. Derfor vil vi oppfordre alle Ryger-supportere til å invitere familie, venner, naboer, bekjente og ukjente med på kampen. Og, hvis du er redd for å gå glipp av Fotball-VM, fortvil ikke! Vi kan betrygge deg med at du vil rekke å få med deg både kronekampen og begge VM-kampene som sendes samme dag.  

«Derfor må vi sikre at klubbene våre kan gi et godt sportslig tilbud og trygge rammer som våre barn og unge kan vokse opp i»

Nå som du vet hvordan du kan bidra under Kronekampen, la oss også utdype hvorfor ditt bidrag er så viktig. En som kanskje vet mest om Kronekamp-konseptet, er vår egen salgs- og markedssjef, Christian Søyland. Søyland jobber dag og natt for hele regionens håndballentusiaster, og vet godt hvor mye Kronekampen betyr både sportslig og økonomisk. Før kampen stilte vi ham noen FAQs (ofte stilte spørsmål):

Hva er din motivasjon for å bidra i Kronekampen?

Det er lenge siden det har vært så bra talentmasse i regionen. Nå er det opp til oss å forvalte disse, og de som kommer på en bra måte. Samtidig må vi tørre å tenke enda lenger frem i tid slik at vi kan legge til rette for at engasjementet for idretten vår øker. At klubbene i bydelene våre blir større. Derfor må vi sikre at klubbene våre har ressurser og kan gi et godt sportslig tilbud og trygge rammer som våre barn og unge kan vokse opp i – uavhengig om de skal bli proff eller ha det sosialt og spille på breddenivå.

Hvorfor er økonomien så viktig i sportssammenheng?

Kostnadene vi har på å drive klubben er relativt konstante. Det er reiser, lisenser, fysioterapi osv. Det vil si at alt vi får inn over dette, er med på å styrke oss på to områder:

På de ene siden handler det om det sportslige. Det innebærer å legge så godt til rette som overhodet mulig for at spillerne våre skal utvikle seg, og ha rammer til å utvikle seg. Vi bruker for eksempel ikke flere isposer om laget ligger høyt på tabellen. På den andre siden, handler det om det organisatoriske og arrangementet. Vi ønsker å utvikle oss som klubb hvor blant annet samarbeidet vi har med våre seks samarbeidsklubber er ekstremt viktig. Klubbene er SIF, Hundvåg, Brodd, Midtbygden, Forus og Gausel og Mastra IL. Før denne sesongen økte vi stillingsstørrelsen til både hovedtrener og fysisk trener for a tvi skulle følge opp de unge spillerne på en enda bedre måte. Hver krone som kommer inn, vil gå til å styrke det sportslige arbeidet rundt våre unge spillere.

Følger man denne lenken (https://bit.ly/3CndWfB), kan man se at både enkeltpersoner og sponsorer har bidratt. Hva er hovedbudskapet ditt til de bedriftene og enkeltpersonene som ønsker å bidra, men som fremdeles sitter på gjerdet?

For selskaper som ikke har kapasitet til å følge opp eller økonomi til å inngå et samarbeid, er Kronekampen en glimrende mulighet til å bidra uten forpliktelser, og av en størrelse de fleste kan avse. Eller så er du som privatperson bare glad i håndball og synes det vi står for og gjør i Ryger høres bra ut, vil et bidrag på kun 1 kr være av betydning for oss. Hovedbudskapet mitt er vel at alle bidrag – uansett størrelse – betyr ekstremt mye for håndballen. En krone er like mye verdt for oss om det er fra en nabo, bestemor eller et selskap!

Kan du trekke frem noen eksempler på sponsorer eller enkeltpersoner som allerede har bidratt?

Vi har noen selskaper som har vært med oss i en årrekke som f.eks. House of Yarn og NSE – de bidrar alltid. Nå er også SR-Bank en solid aktør som er med på laget. Moyo og IKM er to av selskapene som var tidligst ute med å bidra. Alle disse bidragene setter vi utrolig stor pris på.

Beskriv hvorfor det er så viktig at publikum møter opp på Kronekampen?

Det er fremdeles noen dager til 4. desember, men om næringslivet og håndballentusiaster kjenner at de har lyst til å bidra, kan hver eneste tilskuer utgjøre opp til flere hundre kroner i inntekter. Og da skiller vi ikke på seksåringen eller 90-åringen. Absolutt ALLE blir viktige. Det andre aspektet er at vi steller i stand en skikkelig håndballfest, og går for publikumsrekord i moderne tid. Det håper vi alle håndballentusiaster, nye og gamle, vil få med seg!

Så utover en viktig kamp for Ryger og innsamlig, hva skjer egentlig 4. desember? 🥳

Kronekampen skal ikke bare gi klubben inntekter, den skal også gi en skikkelig håndballfest! Vi håper at alle tar med seg en nabo, tante og alt som kan krype og gå!

🎉Følgende skjer 4. desember🎉:

  • De første 400 publikummerne som kommer får en gratis pølse fra Nortura
  • Alle som vil kan få ansiktsmaling i Ryger-fargene
  • De yngste kan kose seg på hoppeslott fra PS Selskapsutleie
  • Rogaland Kaffehus serverer gratis kaffe (som du kan betale for, om du vil)
  • Det ryktes også om at det kommer en hel gjeng med instrumenter som skal lage et skikkelig leven
  • Vår gode venn, Kongeparken, gir gratisbilletter til det laget som er flinkest til å heie på oss. Vi oppfordrer alle lag til å stille i egne drakter.
  • Og gjennom hele kampen vil det være mulig å gi et bidrag til Kronekampen. Du finner lenken øverst på hjemmesiden vår og her: https://bit.ly/3CndWfB