Blir «hjemme» i Stavanger – Ryger

Blir «hjemme» i Stavanger

Internasjonal uke og den første landskampen på hjemmebane på Færøyene sto på kalenderen til Helgi, Kjartan og Jonas, men coronasituasjonen endret på planene.

Helgi Hildarsson Høydahl blir hjemme sammen med Jonas og Kjartan.
Foto Svein Erik Fylkesnes.

Å spille med flagget på brystet er noe som betyr mye for de fleste idrettsutøvere. Denne gang hadde Færøyene fått lov til å spille hjemmekampen mot Tsjekkia på Færøyene og det var ekstra bittert nå kampene ble avlyst. Ikke nok med det. Norske myndigheter strammet inn på utenlandsreiser (som medfører 10 dagers karantene) og uten dispensasjoner fra disse var samling på Færøyene en stor gambling med tanke på den viktig kampen mot Fjellhammer 15. november.

Dermed ble det ingen tur hjem til Færøyene og alle våre 3 færøyske landslagsspillere blir dermed hjemme i Stavanger og kan benytte kamp pausen til en lang oppladning til den viktige kampen mot Fjellhammer 15.11.

Vår samarbeidspartner Stavanger Idrettsklinkk hadde og to medarbeidere som skulle vært på samling med norske landslag. Både Maria Leita og «vår» fysio Eirik Garnvik fikk også sine oppdrag avlyst.

Eirik Garnevik skulle og vært på samling. Også den ble avlyst.
Foto: Svein Erik Fylkesnes.