Bodø, en fin utfordring – Ryger

Bodø, en fin utfordring

Kronekamp mot nyopprykkede Bodø er en fin utfordring for oss. Norlendingene har levd opp til outsiderstempelet før sesongen og med å hentet inn erfaring fra den tidligere Haslumspilleren Anders Rød har unggutta fått verdifull rutine inn i laget.

Bodø er en by med håndballtradisjoner, men i likhet med Stavanger så tok moroa slutt og klubben måtte ta turen ned i 2. divisjon. Nå har de blitt kvitt gjeld og har startet med å bygge nytt. Etter opprykket har klubben hentet inn flere spillere, Anders Rød en den mest meritterte, men da har også vært på Jæren og lånt Edland og Line. En som har vært med på hele reisen er en vi kjenner godt, Isak Posti. Isak har fartstid både fra Viking og SIF og har tatt turen til Bodø for å fortsette karrieren der.

Mikkel og Rygergutta er klare til en real fight i morra.
Foto Trine Nessler Wichmann


For vår del handler det om å finne toppnivået… og holde det helt til slutt. Vi spiller en god kamp mot Bergsøy i 45 minutt, så stopper det helt opp og vi roter bort seieren. Forhåpentligvis er vi på gang og det må vi være om vi skal gi favorittene fra Bodø kamp om poengene.

Her kan du se hvem som har støttet oss. Ja, det er mulig å støtte oss fortsatt.

https://campaign.fandrive.io/campaign/?fbclid=IwAR1fJIIN7AmiZbfGs306ToXykbAQquHWCaNvlFVU05mtE4sq4QREp8WOUeE#/campaign/2ded74f4-7174-4284-865f-1c88e0f75aad?lang=no

Spillerne har denne uka gjort en formidabel jobb med å mobilisere til kronekamp. 83 supportere og 16 bedrifter har blitt med og klarer vi 700 tilskuere så blir det over 140 000 kjærkomne kroner i klubbkasse med god plass. Med dagens økende priser, blant annet på reis, så er en slik mobilisering så viktig for oss.

Sverre i aksjon mot Fyllingen. Nå venter Bodø. Foto Hans LieNå håper vi at du tar turen til Stavanger Idrettshall. Husk at ditt besøk betyr mye, både for støtten på banen, men og at vi får flere inntekter jo flere som kommer.

Sees vi?