Bortekamp mot Grenland venter – Ryger

Bortekamp mot Grenland venter

Nest siste kamp før jule- og landslagspause er bortekamp mot Grenland i Porsgrunn. Det blir tur til Porsgrunn i biler fra vår samarbeidspartner Sven Kvia, bilene er store og gode og vi har mer enn nok plass til to poeng med hjem tilbake til Stavanger.

For Herman blir det bortekamp på hjemmebane. Foto Trine Nessler Wichmann

Som i Stavanger har klubbene i Grenland forenet sine krefter, Urædd og Herkules har blitt til Grenland Topphåndball og det nyopprykkede laget har markert seg godt i så langt og ligger a poeng med oss på tabellen. Grenland har vist seg som et godt hjemmelag og hittil i år så er det bare Sandefjord og Bodø som har fått poeng på bortebane.

Møte med Grenland blir også Herman Thysted møte med moderklubben. Det blir og møte med eks SIF spiller Henrik Moen som er lagets toppscorer med 63 mål på 11 kamper. Laget har flere spillere med erfaring fra dette nivået, blant annet har begge målvaktene Haukedal og Rasch fartstid fra Sandefjord og Runar. Fra Runar har også Evensen vært noen år, nå er denne trioen sammen med Moen sterkt medvirkende til at laget har kapret 11 poeng så langt i år.

Vi kommer fra en god kamp mot Sandefjord og har vist en fin formstigning siste periode. Som tabellen viser så lever hver kamp sitt liv, resultatene er like ustabile som en vestlandssommer, og er du ikke 100 % påskrudd så har du heller ikke sjanse på poeng. Vi er klare for å gjenskape prestasjonen fra sist helg, og med litt bedre uttelling på 7 meter skal vi gi hjemmelaget en hard kamp om poengene.

Andreas var tilbake etter skade i kampen mot Sandefjord. Nå er det Grenland som skal stoppe unggutten
Foto Trine Nessler Wichmann

Laget reiser fredag etter jobb i biler fra vår samarbeidspartner Sven Kvia og etter en overnatting i Skien skal vi være topp motiverte og kampklare ved avkast lørdag kl 16.00. Kampen streames på direktesport og TV2 Play