Bortekamp mot Nøtterøy – Ryger

Bortekamp mot Nøtterøy

Søndag reiser vi til Tønsberg for å møte Nøtterøy. Søndagens motstander ligger rett bak oss på tabellen og alt ligger til rette for en ny tett kamp.

Nøtterøy har som de fleste andre lag i divisjonen svingt voldsomt i prestasjonene og skulle nok som oss helst sett at poengfangsten etter halvspilt sesong var litt høyre. Både vi og Nøtterøy innledet vårsesongen med å møte lag i hver sin ende av tabellen. Mens vi sikret oss to poeng mot et svakt Randesundlag fikk Nøtterøy et solid tap mot neste års Rema 1000 ligalag Follo. En kamp som for Nøtterøy fikk en alt annen enn god oppladning når de ble stående i snøkoaset som rådet østlandet onsdag.

Eirik jubler for en av mange redninger mot Nøtterøy i Stavanger. Foto Trine Nessler Wichmann

For Eirik blir det bortekamp på hjemmebane, vi krysser fingrene for at han finner fram storformen og gjør det vanskelig for sitt gamle hjemmelag. Men skal det bli seier er vi avhengig at vi får satt vårt gode forsvar og ikke minst at vi får den uttelling vi trenger framover som trengs om poengene skal blir med tilbake til Stavanger.

Mikkel ble kåret til vår beste spiller mot Randesund, søndag er han klar for ny duell som her i oppgjøret i Stavanger.
Foto Trine Nessler Wichmann


Vi møtte Nøtterøy i 2. serierunde i Stavanger. Da leverte vi en god kamp og vant en solid seier. Men om det er en ting vi har lært av årets 1. divisjon er at den lever sitt eget liv. Fra uke til uke, fra kamp til kamp.

Kampen kan sees på direktesport og tv2 play.