Bortekamp mot ROS kl 17.00 – Ryger

Bortekamp mot ROS kl 17.00

Etter ei kampfri helg er vi nå klare for ny kamp. I dag tar vi turen til Spikkestad og møter ROS til sesongens andre bortekamp. Kampen ser du på tv2sport eller direktesport.

Sesongstarten har gitt oss en seier, en uavgjort og et tap og 3 poeng på kontoen. Vi reiser østover i dag for å revansjere oss etter hjemmetapet mot Fyllingen, motstander ROS har en seier og to tap så langt og har vist at de har tatt nivået i 1. divisjon etter opprykket i fjor.

Har du ikke meldt deg på håndballskolen ? Vi har ledige plasser mandag til onsdag, send oss ei pm så fikser vi resten.

Ros har som oss hatt flere utskiftninger i troppen foran denne sesongen. 3 av spillerne som var med og bar lasset har tatt steget opp i Rema 1000 ligaen, Hagen og Solberg til Fjelllhammer mens Skovli har tatt turen til Drammen. Inn har Håkon Økern med fortid i Sandefjord og Runar kommet, David Valderhaug tok turen fra Follo før sesongslutt i fjor og har vist at scoringsformen er på plass i sesongstarten, fra eliten har også Haslumspiller Kristian Gjestrud kommet. Trioen har notert seg for over halvparten av ROS sine mål i årets 3 første kamper.

For vår det handler det å få stabilitet i spillet. På våre 3 første kamper har vi kun 70 innslupne mål og med det er vi det laget med minst innslupne mål. Men 78 scorede mål er et stykke unna det vi burde hatt, nå satser vi på at vårt nykomponerte lag finner flyten slik som vi så mot Nøtterøy og at vi leverer en like god angrepskamp som forsvarskamp.

Svaret får vi kl 17.00. Kampen streames på TV2play og direktesport med kampstart kl 17.00.