BSH – Viking fredag kl 11.00 – Ryger

BSH – Viking fredag kl 11.00

I dag spiller vi vår første kamp for sesongen og motstander er hardsatsende Bjerringbo Silkeborg (BSH). Det betyr møte med Rene Toft Hansen, Jesper Nøddesbø, Johan Sjøstrand og en rekke andre spillere med en håndball -cv litt mektigere enn det vi har.

Vikinglaget ankom Danmark onsdag morgen og er nå vel innlojsert i Viborg hvor laget skal oppholde seg første del av det 8 dagers lange oppholdet. I morgen er det altså kamp i Jysk Arena og noen tøffere motstander kunne ikke trener Scott Harrington funnet i sin debykamp.

Jonas Gunnarsson Djurhuus var på plass i Hetlandhshallen når oppkjøringen startet. Nå er han klar i sin re- debut for Viking mot BSH

Sist Viking spilte kamp var 11. mars mot Fjellhammer. Dagen etter ble landet stengt ned og siden den gang har vi ikke kunnet hverken trent fullkontakt eller spilt kamper før nå. Det blir både BSH og Viking sin første kamp på lang tid så det er nok mange som igjen gleder seg til å spille håndball igjen

Det er mer eller mindre enn full Vikingtropp som nå er i Danmark for oppkjøring. Samson Bjørke Kallestad måtte bli igjen hjemme tirsdag grunnet sykdom, men har nå blitt klarert av lege og har sluttet seg til laget.

Er du i Danmak og ønsker å se kampen bør du lese dette;
https://www.instagram.com/p/CDL4854jnt_/

For å lese mer om dagens motstander kan du ta en kikk på klubbens hjemmeside
https://www.bjerringbro-silkeborg.dk/

Kampen vil ikke bli streamet, men BSH henviser til deres Instagramkonto for oppdateringer. Vi håper å få til noen oppdateringer på vår instagramkonto også og så satser vi på et referat fra kampen kort tid etter kampslutt.

Mark er klar for en ny sesong og er selvsagt med til Danmark som oppmann , dommer , materialforvalter og som håndballeksperten over alle eksperter.