Corona vs Viking – Knock out – Ryger

Corona vs Viking – Knock out

Coronasmitten er overalt for tiden. Siste ukene har vi, som de fleste andre lag, hatt flere smittetilfeller. Det så lenge ut som om vi skulle klare å gjennomføre kampene som oppsatt, men med 7 spillere ute av drift denne uka så måtte vi i går kveld be om at kampen måtte utsettes. Idag kom beskjeden fra NHF om at den var innvilget

Ingen håndball for vårt a- lag denne helga
Foto Trine Nessler Wichmann

Det sitter langt inne å gå til det skritt å be om å utsette en kamp. Mange berøres og ikke minst er det svært krevende å finne nytt kamptidspunkt- Alle kampene skal være gjennomført innen 9. april. Når vi vet at ei uke går bort til landslag/internasjonal uke og det er andre datoer som også er utelukket så er en utsettelse å skyve på et problem.
Mandag dukket de første tilfellene opp, et par til på tirsdag, men ikke flere enn at vi trodde kampen kunne gå som oppsatt. Når vi torsdag ettermiddag fikk de siste meldingene og vi var oppe 7 indisponible spillere så var det ingen annen utvei enn å melde pass.

Mye å tenke på for Scott og resten av Vikinglaget. Nå ryker bortekampen mot Fold og onsdag skal vi flest mulig kampklare til toppoppgjøret mot Viking TIF.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Nå skal helga brukes til å få trent de som kan trene, og de som er syke gjelder det å få på beina så fort som mulig, allerede onsdag er det toppkamp hjemme mot Viking TIF.