Cup, god stemning og spenning (nesten) til siste slutt. – Ryger

Cup, god stemning og spenning (nesten) til siste slutt.

Nærbø måtte slite akkurat så mye som vi håpet på for å sikre avansementet til 4. runde. Men et par skadeforfall inn mot kampen ble troppen vår litt for liten til å kunne henge med et fysisk sterkt eliteserielag helt inn. I den intime Hetlandshallen ble det en kjekk generalprøve før neste helgs seriestart.

Etter litt smårusk i starten fikk Sune stilt inn armen og fikk notert seg for flere fine scoringer. Foto Trine Nessler Wichmann

Vår unge gutter gikk respektløst til verks mot et fysisk sterkt og rutinert Nærbølag. Vi setter standarden, tar føringen og leder 7 -2 når Nærbø tar Time out. Den time-outen gav resultater for i løpet av den neste perioden snur gjestene kampen og går til pause med en femmåls ledelse og de fleste tror nå at det er game over og at elitelaget skal løpe fra oss.

Jakob gikk respektløst til verks mot fysisk overlegne Nærbøspillere. Foto Trine Nessler Wichmann

Stavanger Aftenblad var på kampen på Rygerkamp for første gang på 2 år. Her kan du lese deres referat.

Etter pausen kommer guttene ut med ny energi, og melder seg på igjen. 11 minutter før slutt scorer Sune og vi er kun 1 mål bak og er med i kampen igjen. Men når det hele skal avgjøres har gjestene det lille ekstra som gjør at de kan ta seg videre til 4. runde med 4 målsseier 24-28.

Fra senga til en god kamp i målet. Både Eirik og Jon Aksel er på gang og klar for å stoppe flere skudd. Foto Trine Nessler Wichmann

Vi leverer en solid laginnsats og Nærbø måtte virkelig slite for avansementet. Med Theodor og Mathias ute med skader ble det mye spilletid på våre bakspillere som måtte bryne seg på noen en tøff forsvarsmur i 2×30 minutt. Gledelig å se Linus tilbake etter skaden i fjor vår og hans første obligatoriske kamp siden kampen mot Bergsøy i februar viste han at formen er i anmarsj og mere til. Kjekt også å se at unggutten Jakob Skulbru opptrer like respektløst som de fysisk overlegne Nærbøspillerne som han gjorde i 1. divisjon.

Danske Rasmus Ring fikk i 2. omgangen debuten som Rygerspiller. Foto Trine Nessler Wichmann

Over 300 tilskuere i intime Hetlandshallen gav en god ramme rundt kampen og det ble en fin og underholdene generalprøve før neste helgs serieåpning. For vår del venter nyopprykkede HK Sande på bortebane.