Dansk toppspiller til Viking – Ryger

Dansk toppspiller til Viking

Velkommen til Norge, Viking og Stavanger Rasmus.
I vår jakt etter å styrke stallen før returen til Rema 1000 ligaen har en erfaren lederskikkelse stått høyt på ønskeliste. Når vi nå har sikret oss en 33 årig forsvarskjempe fra den danske toppklubben Sønderjyske som spillende assistent trener.

Rasmus Bertelsen er 33 år, venstre back, men mest kjent for sine store kvaliteter som forsvarsspiller. Han har lang erfaring fra spill på øverste nivå og kommer fra den danske toppklubben Sønderjyske. Før det spilte han i Ribe Esbjerg.

I dansk media har han blitt omtalt som «en hård hund på banen, en gentlemann utenfor». Det en denne kombinasjonen som gjort at Bertelsen har stått høyt på vår ønskeliste. Vi er svært tilfredse med at vi nå har fått inn en erfaren spiller med store individuelle kvaliteter og samtidig evne til å løfte vårt unge lag ytterligere.

Scott har funnet sin assistent

Rasmus en en forsvargeneral. Han tar stort individuelt ansvar, men er og flink til å binde forsvaret sammen. Med Rasmus har vi fått en forsterkning som vil bidra både på og utenfor banen

Scott Harrington

Rasmus hadde sett for seg en ny tilværelse som assistenttrener i Grindsted, en klubb på nivå 2 i Danmark, etter å ha spilt i den danske toppdivisjonen i en årrekke. Etter en lengre tids dialog velger altså den erfarne dansken å ta med seg familien til Norge for «the last dance». Det er gjennom ekstern sponsing som har gjort det økonomisk mulig for oss å hente Rasmus til Stavanger

Jeg har fått denne unike mulighet for å bli assistent trener og spiller for Viking Stavanger. Det er en mulighet som sportslig og familiemessig vil passe perfekt for oss. Dessuten har jeg hørt mye godt om Viking Stavanger. Jeg gleder meg til å komme i gang og oppleve kulturen i klubben og utforske vår nye by, Stavanger.

Rasmus Bertelsen