Møter Nøtterøy 19. mai – Ryger

Møter Nøtterøy 19. mai

Etter å ha ventet i 5 måneder på en beslutning kom endelig beskjeden i går om at det blir kvalik mot Nøtterøy. Vi spiller første kamp i Stavanger idrettshall 19. mai kl 18.00 mens bortekampen går 23. mai kl 1530. Evt 3 kamp i Stavanger idrettshall 26. mai kl 18.00

Det var godt å få bekreftet datoen og at vi nå kan rette fullt fokus inn mot de 3 kampene som vil avgjøre om det er vi eller Nøtterøy som spiller i Rema 1000 ligaen neste sesong.

Scott har i lang tid vært klar for Nøtterøykampen. Nå skal detaljer terpes og formen finpusses. 5 måneder med kamp pause gjør at det en sulten vikinggjeng som er klar til kvalik.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Sammen med beskjeden om at kampene kunne spilles har vi mottatt en protokoll og prosedyrer på både kamper, treningskamper og hvordan spillerne skal opptre både på og utenfor håndballbanen de neste ukene. For en liten klubb som Viking var det omfattende krav, men heldigvis har vi et godt apparat rundt laget som gjør oss trygge på av skal kunne etterleve de kravene.

Ulrik er klar til å kjempe for fortsatt Rema 1000 liga spill
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Vi gleder oss til kamp og nå få sjansen til å vise oss plassen i Rema 1000 ligaen ferdig. Analysene av Nøtterøy er for lengst gjort, forberedelsene har vi holdt på med lenge og de neste ukene så skal vi nå terpe og øve og mobilisere til det som blir de viktigste kampene på lang tid i Stavanger Idrettshall.

Det er uvisst om det kan slippes inn publikum. De nasjonale reglene er nå 100 tilskuere så må vi avvente de lokale reglene om det gis rom for at vi kan gi guttene den støtten de fortjener fra tribunen. Åpnes det opp for tilskuere så blir disse delt ut til / trukket ut blant sponsorer og sesongkortholdere. Med andre ord, ikke noe billettsalg. Kampen sendes på direktesport.no

Vi kommer tilbake til mer rundt denne kampen og vil holde dere oppdatert om hva som skjer fram til 19. mai kl 18.00