– Dette skal vi snu – Ryger

– Dette skal vi snu

Sesongstarten har ikke gått helt som vi hadde håpet på og vi sliter med å finne flyten framover på banen. Med kun 100 scorede mål på sesongens 4 første kamper er det kun et lag som har gjort færre mål enn oss. I dag sliter vi også bakover og vi klarer aldri å gi ROS kamp om poengene.

Allerede midtveis i 1 omgang la Morten det andre time out kortet, idag kladdet det skikkelig framover
Foto Peder Thysted

Idrett kan være brutalt. Når ting ikke stemmer så blir du avslørt hardt og brutalt. Som vi gjorde i dag mot ROS. Heldigvis er det kamp allerede onsdag og vi får da en mulighet til å slå tilbake, men noen lett oppgave blir det ikke når serieleder Charlottenlund tar turen til Stavanger.

Som i de andre kampene vi har avgitt poeng i år så har vi i starten av kampen måltørke. 5 mål de første 18 minuttene gir hjemmelaget initiativet og troen på seier. Vi sliter med å komme til gode avslutninger og de gangene vi gjør det setter vi ballen altfor ofte der målvakten vil ha den. Da havner du bakpå i målprotokollen og du gir motstanderen den energien de trenger for å sikre seieren.

Linus kåret til vår beste spiller. Foto Peder Thysted

I dagens kamp sliter vi også bakover. Vertenes skyttere får prikke inn sine skudd, vi får ikke tak i 2. ballene og taper dueller vi skal vinne om det skal bli poeng. Vi klarer aldri å få kampen inn i vårt spor og vi gjorde jobben enkel for hjemmelaget med å ta sin andre seier for sesongen.

ROS målvakten var hjemmelagets beste. Her i duell med Sindre
Foto Peder Thysted

Onsdag venter Charlottenlund, da håper vi hjemmelaget finner tilbake til det vi så mot Nøtterøy, et aggressivt forsvar og et godt kollektivt angrepsspill som gjør at vi kommer i gode posisjoner når vi skal ta våre avslutninger.

Sune og Rygerne slet med å trenge gjennom ROS forsvaret.
Foto Peder Thysted