Dramaet endte uavgjort – Ryger

Dramaet endte uavgjort

Vi ledet med 7 og burde kanskje rodd seieren i land. Vi var 2 bak når under to minutt gjensto og kommer tilbake når kampen så tapt ut. Misfornøyde med at vi ikke vant? Tja. Glad for at vi fikk med oss et poeng, JA. I kampen for tilværelsen er alle poeng viktige, derfor var dagens ene poeng så uendelig godt å ha med seg.

Sebastian leverte en strålende kamp mot barndomsklubben

Vi spiller strålende håndball og tar initiativet fra start. Vi står godt bakover, spiller oss til gode målsjanser og ryster Fyllingen langt ut i 2. omgang. Ole Andre Lerang redder. mens Fyllingens keepere tar lite. Vi vinner dueller og har en helt annen energi i laget enn gjestene. Det så lenge veldig lyst ut med tanke på årets andre hjemmeseier. 7 mål i håndball er noen ganger mye, andre ganger lite.

Helgi spilte en god kamp og hadde 5 av 5 fra strekposisjon.

Vendepunktet kommer midtveis i 2. omgang. Fyllingen legger om til 7 mot 6 og Sebastian Waage Mossestad som har herjet mot barndomsklubben må ut med skade. Vi klarer ikke å løse 7 mot 6 spillet bakover, framover blir vi passive og gjør feil og gjør dårlige vurderinger og plutselig begynner Fyllingens keeper og plukke skudd.

Halvannet minutt før slutt leder bortelaget med to mål og har matchballen når de velger å ta en avslutning mot Vikings tomme bur. Den avslutningen gikk utenfor og vi takket for at vi igjen ble invitert inn i kampen med å først redusere til 29-30 før Sindre Johannessen satte inn utligningsmålet 3 sekunder før slutt.

Sindre Johannessen som har vært ute med skade for lenge var tilbake for fullt.
6 mål på Foto: Trine Nessler Wichmann7 forsøk og kåret til Vikings beste spiller.

Fyllingen tar time-out og siste aksjon fra gjestene var et håpløst skudd fra midtbanen som gikk himmelhøyt over mål.

Håndballdramet endte dermed uavgjort. Vi puster lettet ut for at vi kom tilbake og tok vårt 5. poeng denne sesongen og vi er fortsatt med i kampen for tilværelsen.