Dramaet fortsetter 17.30 i Stavanger Idrettshall – Ryger

Dramaet fortsetter 17.30 i Stavanger Idrettshall

To kamper igjen igjen i play offen og vi har to matchballer. Første mulighet til å avgjøre dette til vår fordel kommer kl 17.30 i Stavanger Idrettshall når Follo kommer til Stavanger for å gjøre sitt til at deres håp om avansement skal leve til videre til søndag.

Follo vant som forventet over Viking TIF søndag og dermed er våre bergenske håndballrivaler utslått. Kampen om hvem som skal møte Kristiansand eller Haslum i kvalik står nå mellom oss og Follo. Vi trenger en seier i de to siste kampene, med seier eller uavgjort i kveld er vi videre allerede i kveld. Det blir en tøff kamp mellom to jevne lag hvor dagsform og detaljer vil avgjøre hvem som kan slippe jubelen løs når sluttsignalet går.

Vi har møtt Follo 3 ganger før i år. I serien vant vi hjemme og spilte uavgjort borte. I kvaliken tapte vi med 4 mål i første runde, i en kamp som var jevnspilt helt til de siste minuttene. Med andre ord, det er en helt åpen kamp og vi håper derfor at vårt gode håndballpublikum kommer og heier oss fram. I dag kan ditt besøk i hallen bety forskjell på seier og tap.

Jonas klar til kamp og gir som alltid alt.
Foto Trine Nessler Wichmann

Skal poengene bli igjen i Stavanger er vi avhengig av å finne veien forbi Follos sisteskanse Andreas Bjørkmann Myhr. Målvakten som skal til Drammen etter denne sesongen har funnet sitt toppnivå nå i Play offen etter en sesong der han har prestert under det som kunne forventes av en målvakt av hans kaliber.
For vår del skal vi gjenskape den innsats og entusiasme som vi viste mot Viking TIF, vi skal gå i krigen og fighte det vi kan for å få mulighet til å spille om en plass i Rema 1000 ligaen.

Foruten Eirik Hiim Torjussen, Tore Nygaard og Andre Gjøse Jakobsen som er langtidsskadet stiller vi med en skadefri og kampklar tropp.

Håper vi ser deg i Storhallen kl 17.30.