En fin utfordring i sesongavslutningen – Ryger

En fin utfordring i sesongavslutningen

Lørdag kl 16.00 spilles siste serierunde i 1. divisjon og vi tar turen østover og møter den suverene vinner av 1. divisjon, Follo. Vi ligger trygt plassert på 6. plass, med poeng lørdag og Falk tap mot Ros kan vi ta 5. plassen. Det blir en fin mulighet for oss og avslutte en oppløftende vårsesong mot en god motstander.

Follo har vært solide denne sesongen, kun to uavgjorte og 23 seire er smått imponerende og laget har til de grader innfridd forventningene og favorittstempelet de hadde før sesongen. Follo er og et av lagene som har mest ressurser og har denne sesongen kunne mønstre et lag med langt større rutine enn konkurrentene, dette i spedd kontinuitet på spiller og trenersiden gjør at de har gjort seg fortjent en plass på øverste nivå neste sesong.

Ferdinand scorer mot Follo i Stavanger. Lørdag er han klar på ny. Foto Svein Erik FylkesnesVi kommer fra en solid seier mot Grenland sist, et Grenland lag som hadde lite å spille for og som falt sammen og aldri kunne by oss på kamp om poengene. Nå venter tøffere motstand. Hjemme i Stavanger klarte vi uavgjort mot serievinneren, en kamp vi burde vunnet, holdt på å tape og som vi endte opp med et poeng.

Nå er premissene annerledes, bortekamp og en kamp uten den store nerve for andre enn de som er tettest på lagene. Vi går alltid på banen med ambisjoner om seier, det gjør vi også på lørdag. Våre unge gutter får nå en ny mulighet til å vise at vi kan prestere godt også mot et så godt lag som Follo.

Vi er klar til å gi Follo en tøff kamp om poengene som vi gjorde i Stavanger Foto Svein Erik FylkesnesMens vi avslutter sesongen uten nerve bites deg negler i Bergsøy og i Bodø. Det blir et nedrykksdrama uten like og forutsetningene er klare. Slår Bergsøy Fyllingen og Sandefjord tar Nøtterøy rykker Bodø ned uansett utfall mot OSI. Det spesielle i dette nedrykksdramaet er at begge lag er avhengig av andre for å sikre plassen. Hvem som må ta den tunge turen ned blir avgjort samtidig som vi spiller mot Follo. Svaret har du litt før kl 18.00 på lørdag