En godkjent generalprøve – Ryger

En godkjent generalprøve

Det ble en god gjennomkjøring i gårdsdagens treningskamp mot Viking TIF på Åkra. En stor takk til Åkra for et flott arrangement og ikke minst den vennlighet og service vi møtte med mat etter kamp og en godt oppmøte på tribunen.

Divisjonskollega Viking TIF er spådd som en av hovedutfordrerne til Follo om den ene opprykksplassen og det var derfor en god sparringspartner ei uke før cupkampen mot Nærbø. Det ble en jevn åpning der TIF kom et par mål foran i målprotokollen. Etter hvert kom vi mer inn i kampen og mot slutten av omgangen fikk vi et visst initiativ og kunne gå til pause med to målsledelse 15-13.

Etter en rufsete start snørte forsvaret igjen og bak plukket Andre Gjøse Jakobsen mange avslutninger.

I 2. omgang kommer TIF ut offensive og kjemper seg inn igjen i kampen. Det nærmer seg seriestart og det var tydelig at det var to lag som ville vise fram sin fysikk. Det ble tråkket til i dueller så det holdt og mer enn det. Et par ganger var det antydning til kamp også uten ball. Det ble delt ut en rekke to-minuttere til begge lag, om de var rett eller feil kan diskuteres. Men behovet for litt avkjøling var absolutt tilstede.

Som i første omgang var det vi som stod løpet ut og som klarte å få kampen inn i det sporet vi ville. Gjennom godt forsvarsspill og en Andre Gjøse som etter en famlende innledning plukket det ene skuddet etter det andre så løpte vi fra bergenserne som så ut til å gå litt opp i liminga. Tilslutt så viste resultattavla 33-24 til oss.

Turen til Åkra gikk i leiebiler fra Sven Kvia

Vi leverer en god kollektiv kamp bakover og har vår klart store styrke her. Framover viser Trondur Mikkelsen at han vil være en god forsterkning for oss. Også nykommer Chris Petersen, som kun med to treninger sammen med laget, viser at han har ferdigheter som supplerer spillerne vi allerede har. Som i alle treningskamper blir det rullert mye på spillere og formasjoner og resultatet i målprotokollen har som sådan har ingen betydning.

Ole Andre Lerang er tilbake i trening men stod over kampen. Jesper Røisland forbereder seg til Lerøykvalik i helga sammen med rekruttlaget og stod over, det gjorde også de andre hospitantene.

Nå gleder vi oss til onsdag og kamp mot Nærbø.