En seier som smakte godt – Ryger

En seier som smakte godt

Rygergutta responderte på best mulig måte etter den skuffende åpningskampen og vant overlegent 32-23 over Nøtterøy. Med et solid forsvars- og målvaktspill fra første angrep ble grunnlaget for seieren lagt. Selv om vi kom 5 mål bak i starten av 1. omgang hentet vi oss inn til pause. I 2 omgang var det klasseforskjell på lagene.

Nøtterøyspillerne møtte et godt Rygerforsvar. Her er det Mikkel og Sune som stopper gjestene
Foto Trine Nessler Wichmann

Nøtterøy kom til Stavanger med et knepent et målstap mot opprykksfavoritt Follo og gjestene gikk respektløst til verks og viste at de ikke ville gi seg uten kamp. Vi starter bra med tøft forsvar og setter standarden, men framover lugger det og vi gjør flere tekniske feil som gjør at gjestene får enkle mål og etter 9 minutter måtte Morten dra fram time out kortet. Time outen gav resultat, vi knepper inn ledelsen og tar tilbake initiativet og bare marginer i mot gjør at vi ikke er i føringen når vi går til pause.

Herman var on fire i dag. 8 mål og kampens toppscorer. Foto: Trine Nessler Wichmann

I 2. omgang levner vi liten tvil om hvor poengene skal havne. Nøtterøy gjør kun 2 mål i omgangens første 14 minutter og møter en forsvarsmur de ikke finner hull i. Bakerst står eks Nøtterøyspiller Eirik Varpe en god kamp, framover var Herman Thysted on fire og noterte seg for 8 mål mens en annen eks Arendalspiller Sverre Asser prikket inn 6 mål fra høyrebacken.

Etter en «oppkjøring i Elverum» har nå Sverre funnet sin plass. I dag noterer han seg for 6 mål og viser han vil være en solid tilvekst. Foto Trine Nessler Wichmann

Men seieren i dag ble lagt med en solid laginnsats. Det var innsats, spilleglede og det var vinnervilje. Spillergruppa leverte en solid revansje for poengtapet mot Randesund i åpningskampen. Allerede neste søndag er det ny hjemmekamp når Fyllingen kommer på besøk. Da skal dagens prestasjon gjenskapes.

Vi gleder oss allerede.

Andreas var i VM i store deler av oppkjøring. I dag kom han inn i 2 omgang og noterte seg for 3 mål. Dette foreviget av fotograf Trine Nessler Wichmann